Hotel Orion Varkert 3*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

 Hotelul Orion Varkert  3* este situat central, pe o stradă liniştită pe partea dinspre Buda a celebrului Pod Elisabeta, la doar o stradă de malul Dunării. Centrul plin de viaţă şi de istorie al Budapestei, Citadela şi toate celelalte atracţii importante sunt uşor accesibile, multe dintre ele aflandu-se la cativa paşi de micul si fermecatorul hotel. Oaspeţii vor găsi în imediata apropiere băi termale tradiţionale, precum şi parcuri cu alei potrivite pentru jogging. Gara Keleti este situată la 6 km de hotel. Aeroportul internaţional Ferenc Liszt din Budapesta se află la mai puţin de 25 km.  Hotelul apartine lantului hotelier  Best  Western.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Orion Varkert 3* le ofera oaspetilor sai: saună, sală de fitness, bar, închirieri auto, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, cameră de bagaje, spălătorie, serviciu de călcat, fax/copiator, seif, camere pentru nefumători, lift, camere izolate fonic, încălzire, WiFi gratuit in intregul hotel, parcare publica in apropiere fara rezervare la 19 EUR/zi.

Camere hotel

Fiecare din cele 30 de camere frumos mobilate, este prevazuta cu Aer Condiţionat şi cu acces gratuit la internet wireless.

Masa hotel

Mic dejun.