Home > REGULAMENTUL CONCURSULUI

"Castiga un sejur in Egipt - Hurghada la un hotel de 5* Ultra All Inclusive si 5 vouchere de vacanta in valoare de 100 de euro, oferite de TRAVEL MATTERS si FLICK!”

(perioada promotiei: 25.11.2019 – 27.11.2019)
1. Organizator

Organizatorul concursului este S.C. TRAVEL MATTERS S.R.L., cu sediul în Bucuresti, strada Economu Cezarescu, nr. 52, bl. C1,tronson 2, etaj 4, ap 2401, sector 6, E-mail: rezervari@travelmatters.to, Tel: 031.438.18.53, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/8403/2012, având C.U.I. RO30455870. Decizia de derulare a concursului conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Acest concurs nu este organizat de Instagram.

2. PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI:

Concursul "Castiga un sejur in Egipt – Hurghada la un hotel de 5* Ultra All Inclusive si 5 vouchere de vacanta in valoare de 100 de euro oferite de TRAVEL MATTERS si FLICK!” se va desfasura in perioada: 25.11.2019 – 27.11.2019. Organizatorul isi rezerva dreptul de a stabili ulterior data de terminare a concursului.

3. LOCUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI:

Concursul se desfasoara exclusiv pe Internet:

Are drept de participare orice vizitator care indeplineste toate conditiile de mai jos:
- respecta mecanismul concursului;
- este cetatean roman sau rezident pe teritoriul Romaniei la data inscrierii in concurs si are minim 18 ani impliniti la data participarii, indiferent de sex, nationalitate sau religie;
- este de acord cu publicarea numelui lui, in cazul in care este castigator, pe paginile de Instagram https://www.instagram.com/travel_matters_ro/ si Flick Domnul Rima: http://www.instagram.com/flick_domnulrima/ .
- confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta. Se vor valida numai inscrierile utilizatorilor care respecta toate conditiile de participare la concurs. Nu au drept de participare angajatii Organizatorului, colaboratorii care contribuie la realizarea acestui website, precum si rudele pana la grad IV ale acestora si afinii. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare. Dreptul de participare va fi anulat automat in conditiile in care Organizatorul constata tentative de fraudare a concursului.
-poseda pasaport valabil (in momentul calatoriei) minim 6 luni de zile de la data returului in tara (14.03.2020), in cazul in care persoana in cauza intra in posesia premiul cel mare (sejur de 7 nopti in Egipt, Hurghada)

4. REGULAMENTUL CONCURSULUI:

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, orice modificare a acestuia intrand in vigoare prin publicarea pe aceasta pagina, care gazduieste in mod oficial regulamentul concursului. In cazul modificarii acestui Regulament, Organizatorul poate instiinta participantii prin e-mail, insa nu este obligat sa o faca. In cadrul concursului, nu poate castiga aceeasi persoana de doua ori premiul.

5. MECANISMUL CONCURSULUI:

Concursul "Castiga un sejur in Egipt – Hurghada la un hotel de 5* Ultra All Inclusive si 5 vouchere de vacanta in valoare de 100 de euro oferite de TRAVEL MATTERS si FLICK!” este anuntat de paginile de Instagram Travel Matters: https://www.instagram.com/travel_matters_ro/ si Flick Domnul Rima: http://www.instagram.com/flick_domnulrima/. Participantii trebuie sa dea follow contului de Instagram travel_matters_ro si sa lase un comentariu postarii de concurs de pe pagina http://www.instagram.com/flick_domnulrima/, conform instructiunilor de postare.

*Vor fi luate in considerare doar comentariile relevante.

6. DESEMNAREA SI ANUNTAREA CASTIGATORULUI:

Premiul se acorda castigatorului in cadrul Live-ului din data de 27.11.2019, care va avea loc incepand cu orele 19:00 sau 20:00, organizat pe pagina de Instagram: https://www.instagram.com/flick_domnulrima/

Publicarea si anuntarea castigatorului vor fi mentionate si in cadrul postarii de concurs. Castigatorului i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in live-ul din data de 27.11.2019, care va avea loc incepand cu orele 19:00 sau 20:00, organizat pe pagina de Instagram: https://www.instagram.com/flick_domnulrima/

Castigatorul va semna un proces-verbal de predare-primire a premiului. Acesta trebuie sa prezinte o copie dupa un act de identitate valabil.

Castigatorul isi va ridica premiul de la sediul social al Organizatorului, daca acesta este din Bucuresti sau ii va fi livrat prin curier rapid in tara, daca acesta nu este din Bucuresti. Costurile de transport vor fi suportate de catre Organizator.

7. PREMIILE CONCURSULUI SI VALOAREA ACESTORA:

Valoarea totala a premiilor consta in:
- Premii mici: 5 vouchere a cate 100 euro fiecare. Acestea pot fi folosite la achizitionarea unor pachete de tip charter cu intrare in anul 2020, catre destinatiile oferite de catre Organizator. Valoarea pachetelor charter trebuie sa depaseasca suma de 1.000 euro (suma in care este inclus si voucherul cadou)
- Premiul mare: un sejur pentru 2 adulti (peste 18 ani) in perioada 07.03.2020 -14.03.2020 in Egipt, Hurghada, cazare la hotelul TITANIC ROYAL 5* cu Ultra All Inclusive (Royal All Inclusive), resort deschis in anul 2019. Pachetul cuprinde: zbor charter din Bucuresti (bilete avion tur retur), 7 nopti cazare la destinatie, tipul de masa Royal All Inclusive, taxe de aeroport incluse, bagaje de cala si bagaje de mana, transfer aeroport- hotel-aeroport, asistenta turistica locala si asigurari complexe (medicale si Storno) - valoare premiu mare: 1.300 euro.

Daca persoana declarata castigatoare nu confirma primirea informatiilor despre castig si nu trimite datele de verificare a identitatii sale, conform indicatiilor organizatorului in momentul afisarii castigatorului, in termen de maximum 5 zile lucratoare de la data anuntarii si afisarii rezultatului Concursului, premiul va fi acordat rezervei numarul 1.

Castigatorii marelui premium (Sejur de 7 nopti in Egipt - Hurghada la Hotelul Titanic Royal 5* cu Royal All Inclusive) trebuie sa se decida asupra datei de plecare (7 martie sau 14 martie) - pana la data de 12 Decembrie 2019.

8. Substituirea premiului

Castigatorul premiului nu poate solicita contravaloarea premiului in alte obiecte care au o valoare echivalenta cu valoarea premiului, si nici nu poate solicita modificarea caracteristicilor premiului. Castigatorul nu poate oferii premiul altei persoane.

9. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Fiecare participant declara ca este de acord ca datele sale cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea desfasurarii concursului si pentru a primi informatii despre noi oferte, promotii, mesaje, etc. din partea acestuia. Toate formularele participante la concurs devin proprietatea Organizatorului, care se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor sau castigatorului la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament si legislatiei in vigoare.

Tuturor abonatilor participanti la concurs le sunt garantate, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

10. Responsabilitatea Organizatorului

Organizatorul nu are nici o raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de proprietatea premiului dupa acordarea acestora. Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiului si nu acorda alt termen de garantie, de utilizare sau functionare pentru premiul acordat in cadrul concursului decat cele acordate de importatorul premiului.

Organizatorul va acorda premiul conform prezentului Regulament, acesta neavand obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.

Prin participarea la acest concurs, participanti sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament si ale legislatiei aplicabile. Inscrierea in acest concurs inseamna pentru participanti aderarea neconditionata si irevocabila la termenii acestuia.

11. Incetarea concursului

Organizatorul stabileste perioada de desfasurare a acestui concurs.

Prezentul concurs poate inceta de asemenea in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora sau in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. Taxe si impozite aferente

Organizatorul nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea cazand in sarcina persoanei castigatoare.

13. Litigii

In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.