Detalii si rezervari

Ne puteti contacta folosind datele de contact de mai jos

Transparenta Rezervarilor

Din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, agentia de turism Travel Matters.ro dezvolta un nou concept pentru industria turismului din Romania: transparenta tuturor rezervarilor.

Travel Matters este o companie in plina dezvoltare ce investeste mereu in idei noi si isi propune sa construiasca o relatie de incredere in raport cu fiecare turist. Cunostem faptul ca au existat agentii care nu si-au achitat obligatiile financiare fata de furnizori, fapt ce a dus la imposibilitatea prestarii serviciilor pentru turisti, in pofida platii vacantei. Pentru a inlatura orice fel de nelamurire in relatia agentia TravelMatters.ro - client, la cererea dumneavoastra va furnizam in timp real:

  • Statusul rezervarii dumneavoastra: va punem la dispozitie confirmarea touroperatorului / hotelului (dupa caz), alaturi de datele de contact ale acestora
  • Informatiile de identificare ale ofertei achitate
  • Posibilitatea verificarii de catre turist a detaliilor rezervarii si a faptului ca furnizorii sunt intotdeauna platiti la timp

TravelMatters.ro ofera turistilor unul dintre cele mai facile si complete website-uri de turism din Romania, cu preturi competitive si cea mai buna consultanta in domeniu.