Explore. Live. Inspire
Travel Matters este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata turismului din Romania, avand experienta solida in furnizarea de servicii de calitate, certificate de feedback-urile excelente venite din partea clientilor nostri.
Suntem integral dedicati clientilor nostri, de aceea suntem conectati permanent cu piata turismului la nivel Mondial prin parteneriate acreditate cu cei mai importanti Touroperatori din lume (Dertour, Meier`s, ADAC, ITS, JAHN).
Travel Matters asigura desfasurarea in conditii optime a intregului proces turistic:
  • consiliere obiectiva bazata pe informatii reale dobandite de catre consultantii nostri in urma numeroaselor deplasari in destinatiile promovate
  • prospectarea pietei (interne si externe) in vederea furnizarii celui mai bun raport calitate / pret
  • asigurarea asistentei turistice pe toata durata vacantei
TravelMatters.ro este magazinul de turism Online conceput sa ofere toate informatiile turistilor cu privire la destinatie si hoteluri.
Pentru ca experienta dumneavoastra sa fie cat mai reala si completa, am incarcat cele mai clare imagini, harti interactive, furnizand informatii necesare pentru ca vacanta aleasa sa fie una de de neuitat.
TravelMatters.ro permite accesul de pe orice dispozitiv (Smartphone, Tableta, Laptop si Desktop) si furnizeaza informatii actualizate in timp real.
Motto-ului nostru: „traiesc, explorez si mă inspir” i se adauga cele trei atribute care ne caracterizeaza: incredere, profesionalism si competenta.
TravelMatters.ro ofera turistilor unul dintre cele mai facile si complete website-uri de turism din Romania, cu preturi competitive si cea mai buna consultanta in domeniu.
Din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, agentia de turism Travel Matters.ro a dezvoltat un nou concept pentru industria turismului din Romania: transparenta tuturor rezervarilor.
Travel Matters este o companie in plina dezvoltare ce investeste mereu in idei noi si isi propune sa construiasca o relatie de incredere in raport cu fiecare turist. Cunostem faptul ca au existat agentii care nu si-au achitat obligatiile financiare fata de furnizori, fapt ce a dus la imposibilitatea prestarii serviciilor pentru turisti, in pofida platii vacantei. Pentru a inlatura orice fel de nelamurire in relatia agentia TravelMatters.ro - client, la cererea dumneavoastra va furnizam in timp real:
  • Statusul rezervarii dumneavoastra: va punem la dispozitie confirmarea touroperatorului / hotelului (dupa caz), alaturi de datele de contact ale acestora
  • Informatiile de identificare ale ofertei achitate
  • Posibilitatea verificarii de catre turist a detaliilor rezervarii si a faptului ca furnizorii sunt intotdeauna platiti la timp
De ce Travel Matters?
Alegi Travel Matters...
Daca doresti sa cunosti si sa explorezi cele mai frumoase colturi din lume la cel mai bun raport calitate-pret!
Daca doresti sa afli in timp real statusul rezervarii tale, Travel Matters fiind agentia de turism care a implementat conceptul de transparenta a rezervarilor!
Daca ai nevoie de consiliere turistica competenta pentru oricare dintre destinatiile alese!
Daca iti plac inovatiile si doresti sa accesezi usor cele mai noi informatii!
Alege-ne pe noi Travel Matters si vom fi partenerii tai de incredere!

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.