Hotel Azure Villas by Cornelia 5*Descriere hotel

Azure Villas by Cornelia 5* sunt situate in statiunea Belek, intre hotelurile Cornelia Diamond Golf Resort&Spa si Cornelia Golf Club pe o suprafata de 32.000 de metri patrati. In cadrull complexului de lux sunt construite 33 de vile, fiecare avand un design unic al fatadei. Vilele sunt dotate cu piscina cu valuri (umpluta cu apa de mare), cu un restaurant si un bar pentru uzul exclusiv al oaspetilor complexului. 26 de vile au cate 2 dormitoare si un salon spatios (180 mp), 7 vile au cate 3 dormitoare si un salon foarte mare (220 mp).

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla:  4 piscine in aer liber Thalasso cu zone speciale pentru copii, restaurant principal, bar, room service nonstop, restaurante a la carte, WiFi gratuit, zona VIP de plaja, pavilioane de plaja, centru spa, cursuri de yoga, spalatorie, serviciu de concierge, masaj, meanj zilnic, serviciile oferite de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort si transfer gratuit la acest hotel, orasel pentru copii.

Camere hotel

Vilele sunt construite in stil traditional egeean din materiale naturale si fiecare vila este dotata cu: aer conditionat, WiFi gratuit, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei,  baie cu jacuzzi, uscator de par, halate de baie, papuci de casa, TV LCD cu canale prin satelit, garderoba, chicineta, bar, sofa, masa pentru 4 persoane in salon, terasa cu protectie solara si canapea. In functie de tipul vilei, unele au dormitoarele la parter, altele au dormitoare la primul etaj. Exista un pasaj de la parterul fiecarei vile  catre piscina si terasa. 

 

Masa hotel

All inclusive