Hotel El Mouradi Skanes 4*Descriere hotel

Hotelul El Mouradi Skanes 4* se afla la 7 km de Aeroportul Habib Bourguiba din Monastir si la 12 km de Clubul de golf Flamingo. Vis-a-vis de hotel este terenul de golf Palm Links.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, birou de turism, lift, aer conditionat, incalzire, transfer la aeroport contra cost, magazin de suveniruri/cadouri, camere de familie, camere pentru nefumători, salon de frumuseţe, grădină, terasa, zona de plaja privata cu acces direct, bar, restaurant, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita fara rezeravre, spălătorie, menaj zilnic, babysitting/servicii pentru copii, porți de siguranță pentru copiii mici, echipament de joacă pentru exterior, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, piscină pentru copii, teren de golf, tenis de masă, ciclism, club de noapte/DJ, umbrele de plajă, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, masaj, sauna, piscină interioară, baie turcească/baie de aburi, sală de fitness. Animalele de companie nu sunt acceptate.    

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, balcon, dressing, telefon, incalzire, serviciu de trezire, mini bar, priza langa pat, uscator de haine, porti de siguranta pentru copiii mici, baie cu cada.

Masa hotel

All Inclusive.