Hotel Jetwing Ayurveda Pavilions 4*Descriere hotel

Hotelul Jetwing Ayurveda Pavilions 4* este situat in orasul Negombo de-a lungul Sri Lanka’s Golden Mile Coast, inconjurat de sate de pescari si plaje pitoresti. Hotelul se gaseste la 12 km distanta de Aeroportul International Bandaranaike si la 38 km de orasul Colombo. Oaspetii pot juca partide de tenis de camp, pot beneficia de relaxantele masaje de la centrul spa sau pot face excursii incantatoare la Templul Aluthapola si la Muthurajawela. Restaurantul hotelului serveste preparate din fructe de mare si din plante, asezonate cu fructe si ceaiuri de plante conform principiului Ayurvedic. Hotelul apartine lantului hotelier Jetwing Hotels Limited.
   

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Jetwing Ayurveda Pavilions 4* dispune de urmatoarele servicii si facilitati: terasa la soare, gradina, WiFi gratuit in spatiile publice, parcare gratuita fara rezervare, restaurant a la carte, room service, schimb valutar, camera de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat,   lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, fax/copiator, ziare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumatori, aer conditionat.
 

Camere hotel

Vilele luxoase detin spatioase curti si camere de tratament, TV cu ecran plat, CD player. In gradina tropicala se servesc bauturi calde.

Masa hotel

Pensiune completa.