Hotel Grupotel Parc Natural & Spa 5*Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Grupotel Parc Natural & Spa 5* este foarte spatios si elegant, cu foarte multe facilitati pentru adulti si copii. Hotelul este situat pe plaja din Alcudia, si are o gradina superba. Hotelul Parc Natural & Spa 5* este amplasat la aproximativ 57 km de aeroport (transferul dureaza aproximativ o ora). Acest hotel luxos are o piscină în aer liber şi mai multe grădini. Camerele elegante ale hotelului Parc Natural & Spa 5* au fiecare balcon sau terasă cu vedere spre grădini, piscină sau spre mare, precum şi Wi-Fi gratuit, TV prin satelit şi Aer Condiţionat. Hotelul oferă o zonă de Spa şi wellness cu facilităţi printre care se numără un centru de fitness, o piscină încălzită şi o baie turcească. Sunt disponibile servicii de masaj şi coafură. Hotelul Parc Natural & Spa 5* se află în faţa plajei Playa de Muro. În faţa hotelului opresc autobuze care fac legătura direct cu Can Picafort, Port d’Alcudia şi Alcudia. Hotelul are un restaurant tip bufet cu o selecţie de preparate din bucătăria internaţională, în timp ce la bistroul cu vedere spre mare Mar Blau puteţi savura mâncăruri mediteraneene. În plus, hotelul vă pune la dispoziţie un lounge bar.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Grupotel Parc Natural & Spa 5* ofera turistilor sai un lobby mare, piscina cu sectiune pentru copii, piscina incalzita cu jacuzzi, muzica live la bar sau la terasa, centru Spa, sala de fitness, masaj, sporturi pe plaja, Wi-Fi gratuit la bar, la terasa sau la piscina, tenis de masa, gimnastica, volei pe plaja, biliard, golf si tenis,

Camere hotel

Camerele hotelului Parc Natural & Spa 5* dispun de balcon sau terasa cu vedere la mare sau gradina, baie, foehn, oglinda cosmetica, Aer Conditionat, telefon cu linie directa, TV, seif si mini-bar.

Masa hotel

Mic Dejun.
Demipensiune.