Hotel Dream Gran Tacande 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Dream Gran Tacande 5* este situat pe plaja Duque şi oferă vedere la insula La Gomera. Acest hotel luxos este amplasat în jurul a 2 piscine în aer liber şi oferă un centru Spa şi camere cu balcon. Hotelul Gran Tacande 5* este situat pe faimoasa plaja Playa Del Duque din Costa Adeje langa un mare centru comercial. Imbina 4 stiluri arhitecturale din perioada coloniala. Tacande are un decor luminos şi atrăgător, iar camerele sale sunt spaţioase şi includ paturi cu baldachin. Camerele oferă vedere la munţii înconjurători şi la grădinile hotelului. Unele camere oferă şi vedere la mare. Restaurantul bufet Zurron serveste preparate mediteraneene, iar localul Bocana Grill este specializat în sortimente din fructe de mare şi preparate din insulele Canare. Ambele au terase cu vedere la ocean. În plus, Tacande include un bar specializat în cocktailuri.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Dream  Gran Tacande 5* ofera oaspetilor sai mai multe restaurante, baruri, piscine, SPA si centru wellness, centru de conferinte, parcare, fitness, centru de infrumusetare, cinema, spatiu pentru copii, 2 piscine exterioare, 1 piscina interioara la SPA (contra cost) si de un teren de tenis.

Camere hotel

Hotelul Dream Gran Tacande 5* dispune de 205 camere standard, 6 Junior Suite, 37 Senior Suite, 1 Royal Suite si 1 Imperial Suite. Toate camerele tip Suita au jacuzii. Fiecare camera are acces Internet, aer conditionat, vedere la piscine sau gradini (camere cu vedere la mare se acorda contra cost si in limita disponibilitatilor), baie bine echipata, cada si dus cu masaj.

Masa hotel

Mic dejun.