Hotel Le Relax Luxury Lodge 4*Descriere hotel

Hotelul Le Relax Luxury Lodge 4* este un hotel exclusiv pentru adulti situat in regiunea La Digue din Seychelles, la 3 km de Union State Park. Aeroportul Insulei Praslin se gaseste la 16 km distanta. Oaspetii pot practica ciclismul si snorkelling-ul si pot lua masa la restaurantul hotelului.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Le Relax Luxury Lodge 4* ofera: serviciu de transfer (contra cost), gradina, aer condiţionat, piscină în aer liber, terasă la soare, bar, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), snack bar, grătar, room service, fax/copiator, serviciu de concierge, cameră de bagaje, parcare gratuita fara rezervare, WiFi contra cost, zonă pentru fumători, suită nupţială, camere pentru nefumători, seif, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, acces imediat la plajă, închirieri biciclete, bibliotecă, ciclism, snorkelling, cadă cu hidromasaj/jacuzzi.

Camere hotel

Cele 6 camere sunt prevazute cu balcoane mobilate, TV cu ecrane plate, bai cu dus, cada, bideu, papuci si articole de toaleta gratuite. Cateva camere au zone de relaxare.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
Pensiune completa.