Hotel Carana Beach 4*Descriere hotel

Hotelul Carana Beach 4* este un hotel boutique nou (inaugurarea in ianuarie 2016), situat in nord-estul zonei Mahe din Seychelles, pe o plaja nisipoasa marginita de roci de granit, intr-un cadru natural de o frumusete nealterata. Pe aceasta plaja foarte cunoscuta nu exista niciun recif, astfel incat valurile pot fi uneori mai mari decat pe alte plaje ale insulei si constituie un avantaj pentru boogie board. Cabanele complexului sunt orientate direct catre Oceanul Indian cu cele 40 de camere cu vedere frontala la apele acestuia. Hotelul combina autenticitatea ospitalitatii locale cu ambianta magnifica, serviciile de inalta clasa si deliciile gastronomiei insulare.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Carana Beach 4* ofera restaurant, bar, centru spa, piscina cu acces direct la plaja, cabane cu vedere la plaja si la ocean, mai multe optiuni pentru masa, snorkelling, sporturi acvatice.

Camere hotel

Cabanele spatioase sunt amplasate in gradini tropicale si sunt dotate cu chicinete discret integrate in saloane, dormitoare spatioase, bai proprii, ventilatoare de tavan, balcoane, living-uri in aer liber de unde se admira privelistea oceanului in toate momentele zilei.    
   

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.