Hotel Bahia Principe Luxury Ambar 5*Descriere hotel

Hotelul Bahia Principe Luxury  Ambar   5* exclusiv pentru adulti  se afla la 4 minute de mers cu masina de terenul de golf Cana Bay,  la 6 minute de mers cu mașina de  Parcul acvatic Splash Park  si la 10 km de Plaja White Arena. Complexul face parte din lantul hotelier Bahia Principe Hotels & Resorts. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii dispun de urmatoarele facilitati: recepţie deschisă non stop, piscină în aer liber,  aer conditionat, magazine, seif, WiFi gratuit, schimb valutar, cameră de bagaje, spalatorie, room service, snack bar, restaurant bufet, restaurant a la carte, bar, parcare gratuita fara rezervare, săli de conferinte şi petreceri, acces imediat la plajă, terasă la soare, spa și centru de wellness, sală de fitness, saună, solar, piscină interioară, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, divertisment de seară, club de noapte/DJ, teren de tenis, teren de golf la maxim 3 km, tenis de masă, darts, echitatie, biciclete disponibile  gratuit, sporturi nautice, pescuit, snorkelling, scufundări, caiac, windsurfing.  

Camere hotel

Suitele sunt dotate cu TV cu ecrane plate cu canale prin satelit, cazi spa, balcoane, zone de relaxare și aparate pentru prepararea cafelei.

Masa hotel

All Inclusive