Hotel Iberostar Tucan 5*Descriere hotel

Hotelul Iberostar Tucan 5* este situat pe plaja caraibiana d-a lungul rivierei Maya. Hotelul este imprejmuit de un ecosistem natural si constituie destinatia perfecta pentru vacantele in familie, vizitatorii putandu-se relaxa intr-o armonie deplina cu natura si sa se bucure in acelasi timp de o gama variata de activitati.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Iberostar Tucan 5* ofera turistilor o multitudine de servicii: sporturi nautice (caiac, navigatie, windsurfing, snorkeling), tenis, ciclism, volei, fitness, aerobic, scufundari, tenis de masa, golf, spa, room service ( intre anumite ore), bar, multiple sali de conferinte spatioase, schimb valutar, magazine de suveniruri si cadouri, centru medical, umbrele pe plaja, internet wireless contra cost, parcare. In restaurantul hotelului sunt servite atat preparate din bucataria internationala cat si din cea mexicana. Pentru vizitatorii sai, hotelul organizeaza o serie de activitati distractive atat pentru copii si adolescenti cat si pentru adulti. Se asigura instructor pentru cursuri de inot, yoga, caiac, aerobic si ecoturism.


Camere hotel

Hotelul are in componenta camerele  dotate cu Aer Conditionat, minibar, consola de jocuri video, filme contra cost, fier de calcat, TV satelit, uscator de par.

Masa hotel

All inclusiv