Hotel Bahia Principe Luxury Akumal 5*Descriere hotel

Hotelul Bahia Principe Luxury  Akumal 5* este situat la 10 km de situl arheologic si parcul natural Xel-Ha, inconjurat de mangrove si cu o plaja cu nisip alb si stanci. Orasul Tulum se gaseste la 19 km distanta.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Bahia Principe Luxury  Akumal 5* dispune de urmatoarele facilitati: internet Wi-Fi contra cost, servicii Spa, babysitting, birou concierge, bar la piscina, camera de aburi, sauna, sali de conferinte, ATM, servicii de infrumusetare, coafor, asistenta medicala, schimb valutar, club de noapte, receptie deschisa non stop, servicii nuptiale, lant de magazine, magazine de cadouri, majordom, club pentru copii, tenis, cafea, ceai in lobby, umbrele la plaja si piscina, plaja proprie, golf, barci, sporturi nautice, ski pe apa, pescuit, inchiriere biciclete, caiac, navigatie, snorkeling, inot, parasailing, volei.

Camere hotel

Fiecare camera a hotelului este dotata cu seif, internet Wi-Fi contra cost, TV LCD, Aer Conditionat, mini bar, balcon, uscator de par, telefon, baie cu dus/cada, fier de calcat/masa de calcat la cerere.

Masa hotel

All inclusive