Hotel Medhufushi Island Resort 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Medhufushi Island Resort 5* este la 45 de minute cu hidroavionul de Aeroportul Internaţional Male si  detine vile care se deschid către priveliştile impresionante ale lagunei. Acesta oferă 4 opţiuni de luat masa, un spa şi terenuri de tenis. Oaspeţii se pot răsfăţa cu o gamă de tratamente corporale la Medhufushi Spa. Numeroase sporturi nautice sunt disponibile  inclusiv snorkelling, canotaj şi windsurfing. Se oferă cursuri de scufundări. Restaurantul Alfresco oferă vederi frumoase la apusul soarelui şi serveşte o varietate de băuturi şi mâncăruri, în timp localul Malafaiy oferă preparate de tip bufet, lângă piscină. La barul Vilu de deasupra lagunei puteţi savura băuturi răcoritoare.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Medhufushi Island Resort 5* dispune de urmatoarele facilitati: room service, transfer de la/la aeroport, recepţie deschisă non stop, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, seif, capelă/altar, magazine, camere pentru nefumători, Aer Condiţionat, grătar, pescuit, windsurfing, darts, caiac, scufundări, snorkelling, facilităţi pentru sporturi nautice, masaj, bibliotecă, animatori, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), internet Wi-Fi în zonele publice contra cost 5 USD/oră.

Camere hotel

Vilele în stilul insulelor Maldive au terase şi duşuri în aer liber, cu efect de ploaie. Zonele confortabile de relaxare au o canapea, TV cu ecran plat cu programe prin cablu şi DVD player. Paturile de lux cu baldachin sunt perfecte pentru un somn odihnitor.

Masa hotel

Demipensiune