Hotel JA Manafaru 5*Descriere hotel

Hotelul JA Manafaru 5* este situat in partea de nord a uimitorului Atol Haa-Alifu din insulele Maldive, pe micuta si frumoasa insula Manafaru. Vegetatia tropicala luxurianta creste printre spectaculoase si luxoase bungalow-uri amplasate pe plaja, cu piscine proprii. La acest hotel atat cuplurile cat si familiile intalnesc conditii paradisiace pentru vacante perfecte in minunatele vile de pe plaja. Cele 7 restaurante produc o adevarata seductie a papilelor gustative cu preparatele gastronomice din ingrediente locale, proaspete. Tratamentele de relaxare la SPA si experientele culturale, descoperirile submarine vor crea amintiri de neuitat. Frumusetilor spectaculoase ale mediului ambiant li se adauga cele 3 piscine in aer liber, centrul de scufundari cu licenta PADI, scoala de sporturi acvatice, activitatile recreative, zona de divertisment pentru intreaga familie si clubul copiilor. Complexul a castigat Certificatul de excelenta in anul 2014 din partea Tripadvisor.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul JA Manafaru 5* le ofera oaspetilor sai o bogata paleta de facilitati: centrul de scufundari de 5*, sporturi acvatice, mini club pentru copii, pisicne in aer liber, terenuri de tenis, volei pe plaja, tenis de masa, centru de fitness non stop, tratamente SPA si wellness, sporturi pe apa cu motor si fara motor, jet ski, windsurfing, kayaking, navigatie cu catamaranul, mono ski, ski pe apa, simulator de golf, jocuri video, biblioteca, fax/copiator, 7 restaurante, baruri la piscine, organizare nunti.

Camere hotel

Cele 84 de camere si suite sunt raspnadite in bungalow-urile si vilele elegante de pe plaja si de pe apa, spatioase, decorate cu gist si care impletesc armonios elementele naturale cu confortul modern.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
All Inclusive.