Hotel Constance Halaveli Resort 5*Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Constance Halaveli Resort 5* se afla pe atolul Ari, la 35 de minute de mers cu hidroavionul  de Male. Se asigură transfer de la/la aeroport. Complexul face parte din lantul hotelier Constance Hotels si le ofera oaspetilor sai o vacanţă luxoasă in vilele sale spatioase cu piscine proprii mici si adanci. La complex există numeroase facilităţi spa şi de scufundări, 3 localuri culinare şi terenuri de tenis.  Pentru relaxare, oaspeţii se pot răsfăţa cu un masaj la spa sau pot face excursii de pescuit şi de scufundări. Cei care doresc să îşi menţină programul de exerciţii fizice au la dispoziţie un centru de fitness bine dotat. Restaurantul Jahaz serveşte mâncăruri internaţionale şi este disponibil la prânz şi cină. Printre alte opţiuni culinare se numără fructele de mare proaspete de la Meeru şi mâncărurile orientale de la Jing.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Constance Halaveli Resort 5* dispune de urmatoarele facilitati: teren de tenis, pescuit, tenis de masă, scufundări, snorkelling, sală de fitness, spa si centru de wellness, cameră de jocuri, bibliotecă, teren de joacă pentru copii, restaurant, bar, restaurant (a la carte), transfer de la/la aeroport, serviciu de transfer (contra cost), birou de turism, serviciu de călcat, seif, magazine, camere de familie, internet Wi-Fi în camerele hotelului  gratuit. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Având pardoseală din lemn de esenţă tare şi mobilier lucrat cu artă, vilele în plan deschis oferă vedere la peisajul cu verdeaţă dimprejur sau la lagună. Fiecare vilă este bine dotată, având facilităţi precum televizor cu ecran plat, iPod docking station şi acces la internet Wi-Fi gratuit.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.