Hotel Hyatt Regency Bali 4*Descriere hotel

Hotelul Hyatt Regency Bali 4* este situat la 15 minute de mers pe jos de Plaja Mertasari, la 26 de minute de mesr pe jos de Piata de noapte Sanur, la 32 de minute de mers pe jos de Plaja Sanur si la 27 de minute d e mers cu masina de Aeroportul International Ngurah Rai. Hotelul detine 363 de camere pentru nefumatori, 3 piscine in aer liber, 2 restaurante, servicii spa, centru de fitness nonstop, terasa, aer conditionat si alte facilitati moderne.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: aer conditionat, lift, terasa, 2 restaurante, bar/lounge, 3 piscine in aer liber, piscina pentru copii, birou de turism, vanzare bilete, servicii nuptiale, spalatorie/curatatorie chimica, statie computer, sala de conferinte/petreceri, servicii spa, camera de aburi, sauna, fitness nonstop, teren de tenis, 2 restaurante, bar/lounge, room service nonstop, WiFi gratuit, parcare gratuita. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: aer conditionat, balcon, masina de cafea/ceai, mini bar, statie de calcat, TV cu canale prin sateilit/cablu, WiFi gratuit, telefon, seif, serviciu zilnic de menaj, seif, baie cu uscator d epar, articole de tolaeta, bideu.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.