Hotel Ithea Suites (ex Rosa Bella Corfu Suite Hotel & Spa) 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Ithea Suites (ex Rosa Bella Corfu Suite Hotel & Spa) 4* se afla situat pe o colina, avand vedere spre golful din Ermones. Hotelul se afla la o distanta de 100 m de plaja cu pietricele, la 15 km de magazine si posibilitati de distractie si la 500 m de statia de autobuz. Resortul este unul modern si foarte bine intretinut, fiind compus dintr-o cladire principala si mai multe cladiri auxiliare construite in forma terasata.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera turistilor sai restaurant cu terasa exterioara si vedere la mare, bar, lobby cu fotolii si TV - satelit, internet (contra cost), chiosc, lifturi, parcare si divertisment seara. Relaxare si sport: Gratuit: piscina cu terasa, sezlonguri si umbrele de soare, teren de tenis, mini-fotbal, volei si pool-bar. Contra cost: sezlonguri si umbrele de soare pe plaja, nocturna la terenul de tenis si sporturi nautice.

Camere hotel

Camerele Junior Suite sunt dotate cu living cu zona de dormit, baie, foen, telefon, TV satelit, frigider, seif de închiriat, Aer Conditionat, incalzire (in functie de sezon) si balcon (vedere la mare).  Apartamentele pentru familii sunt dotate in plus fata de camerele Junior Suite cu zona de dormit suplimentara, 2 bai (una dintre ele cu dus) si balcon (vedere la mare).

Masa hotel

All Inclusive