Hotel Anastasia Studios 3*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Anastasia Studios 3* destinat exclusiv adultilor (+ 18 ani),  se afla in localitatea Katelios si ofera apartamente cu un dormitor, chcinete, terasa la soare, paracre gratuita si WiFi.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: aer condiţionat, incalzire, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, transfer la aeroport contra cost, închirieri auto, fax/copiator, camere izolate fonic, camere pentru nefumători, menaj zilnic, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, terasă la soare, gradina, acces direct la plajă, zona de luat masa in aer liber, mobilier de grădină, bibliotecă, plaja. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare apartament detine: aer condiţionat, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, balcon, fier de calcat, ventilator, incalzire, WiFi gratuit,  cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, zonă pentru luat masa în aer liber, masa, mobilier de grădină, chicineta, frigider, fierbător electric, ustensile de bucătărie, plita de gatit, prajitor de paine, baie cu dus/cada, toaleta, uscător de păr, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel