Hotel Alexandra City 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Alexandra  City 4*  este situat in centrul orasului Kos, la 3 minute de mers pe jos de Bserica Sf Paraskevi, la 4 minute de mers pe jos de port, la 7 minute de Copacul lui Hippocrates, la 10 minute de Castelul Kos, la 19 minute de portul de agrement, la 22 de minute de mers pe jos de Plaja Psalidi si la 26 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Kos.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: receptie deschisa nonstop, lift, zona pentru fumatori, salon TV, aer conditionat, sala de conferinte si petreceri, bar/lounge, cafenea, room service, ceai/cafea in spatiile publice, piscina in aer liber,sauna, sala de fitness, inchirieri biciclete, sailing, inchirieri scutere/mopede, schi pe apa, WiFi gratuit. Nu exista parcare. Animalele de comanie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera are in componenta: aer conditionat, balcon, TV cu canale prin satelit, birou, WiFi gratuit, telefon, frigider, seif, menaj zilnic, izolare fonica, fier de calcat, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel