Hotel Akti Palace 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Akti Palace 5* este situat in zona denumita Tholari, la distanta de 4 km de orasul Kardamena, 20 km de orasul Kos si 10 km de aeroport. La mica distanta de hotel se gasesc toate zonele atractive ale insulei Kos. Hotelul este alcatuit din 15 cladiri desfasurate pe 35.000 de metri patrati in mijlocul unor frumoase gradini. Aspectul acestui complex este al unui orasel modern, cu stardute si piatete. Cele 189 de unitati de cazare sunt concepute in stil arhitectonic dodecanez.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Akti Palace 5* pune la dispozitia oaspetilor sai:  centru de Spa stilat cu sala de gimnastica, jacuzzi, sauna, camera de aburi, piscina incalzita, camere de masaj, beauty, piscina principala si piscina pentru copii la 10 metriu de plaja, prosoape, bar la piscina, restaurante tematice (grecesc, asiatic), programe de divertisment si animatie, mini club pentru copii, centru de sporturi acvatice, Aer Conditionat.

Camere hotel

Toate camerele sunt decorate in stil modern si luxos, au Aer Conditionat, incalzire, baie cu dus sau cada,  uscator de par, TV cu ecran plat si canale prin satelit, ceainic electric si cafetiera,  seif, internet Wi-Fi. Cele 20 de camere twin dispun de  piscine cu apa proaspata, comune (1 piscina la 4 camere).

Masa hotel

All Inclusive