Hotel Parrotel Beach Resort (ex Radisson Blu) 5*Descriere hotel

Hotelul Parrotel Beach Resort (ex Radisson Blu) 5* este un complex de lux situat în capătul sudic al Peninsulei Sinai din Egipt şi oferă acces privat şi vedere la Marea Roşie si include 5 restaurante, programe zilnice de divertisment şi sporturi nautice. Complexul  oferă camere decorate cu ţesături bogate, fiecare camera avand un balcon privat şi TV prin satelit iar Wi-Fi este disponibil în holul hotelului.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Parrotel Beach Resort (ex Radisson Blu) 5* dispune de 329 de camere aranjate in stil arabesc, tropical sau maritim. In plus clientilor le sunt puse la dispozitie camerele de tip Marine, ce ofera servicii suplimentare fata de cele standard. Pe langa restaurantul principal, Olivos, masa mai poate fi servita si in alte 4 restaurante a la carte cu specific mediteranean, italian si local. In cadrul celor 5 baruri special amenajate se pot servi atat bautrile preferate cat si gustari sau diferite sortimente de inghetata. Printre alte servicii oferite clientilor se numara si 3 piscine, plaja privata, sezlonguri si prosoape gratuite, 3 saune si bai cu abur, sala de fitness si de aerobic, jacuzzi, cabinet de masaj si tratamente, 3 terenuri de tenis de camp, centru de diving, teren pentru beach volley si pista de jogging, 24h room service, 24h doctor, shopping center, shuttle bus in directia Na’ama Bay, exchange, serviciu de inchiriat masini, spalatorie, internet wireless gratuit, kid’s club si babysitter la cerere dar si o sala de conferinte care poate gazdui pana la 280 de invitati pe o suprafata de 272 de m patrati.

Camere hotel

Camerele sunt amenajate conform standardelor de 5 stele si sunt echipate cu aparat de aer conditionat, mini bar, safe, TV pe o suprafata de aproximativ 36-39 m patrati. Cele de tip Marine sunt pozitionate cu vedere la mare pe o suprafata de 36 de m patrati si ofera servicii suplimentare precum mic dejun superior (in restaurant sau in camera), cos cu fructe la sosire, halat de baie si papuci, set dentar si de ras, o bautura de bun venit cat si posibilitatea de a prepara ceai si cafea in camera.

Masa hotel

All Inclusive.