Hotel Melia Las Americas 5*Descriere hotel

Hotelul Melia Las Americas 5* face parte din complexul "Las Americas Resort" si este amplasat pe prima linie de la plaja. Hotelul se afla foarte aproape de centrul comercial si este singurul cu acces direct la terenul de golf. Acest hotel primeste numai adulti. Distanta pana la Habana este de 140 km, iar pana in Varadero 7 km.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Melia Las Americas 5* dispune de mai multe restaurante cum ar fi: restaurant a la carte cu bucatarie internationala si muzica live, restaurant bufet,  restaurant italian (pizzerie la pranz), restaurant barbeque pe plaja (grill la pranz si a la carte seara),  restaurant japonez, snack bar, lobby bar (24 h), piano bar, aqua bar, jazz cafe.
Hotelul are sala de petreceri si conferinte, programe de animatie,  acces internet contra cost, 5 piscine, teren de golf, salon de coafura, butic.

Camere hotel

Hotelul  are 340 de camere utilate cu aer conditionat, baie cu uscator de par, telefon direct, TV via satelit, minibar, filtru de cafea, masa de calcat, seif, balcon. Pot fi cazati maxim 3 adulti in camera.

Masa hotel

All inclusive.