Hotel Be Live Experience Las Morlas 4*Descriere hotel

Hotelul Be Live Experience Las Morlas 4* este situat la aproximativ 30 de km de aeroportul din Varadero. Resortul beneficiaza de o locatie privilegiata direct pe renumita plaja Varadero. Centrul orasului Varadero se afla la numai 1 km de hotel. Hotelul Be Live Las Morlas 4* este locul ideal pentru o vacanta de vis in Caraibe. Mai mult decat atat, acesta are facilitati potrivite pentru toate tipurile de evenimente: de exemplu organizarea nuntilor. Resortul se afla intr-un cadru privilegiat, este amplasat pe plaja proprie si este inconjurat de gradini si paduri tropicale tipice.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Be Live Experience Las Morlas 4* pune la dispozitia turistilor mai multe facilitati, printre care enumeram: piscina exterioara cu sectiune pentru copii, un restaurant, lobby bar, prosoape pentru plaja, rent a car si un magazin de bijuterii. Personalul resortului este amabil si prietenos iar programele de animatie ale hotelului contribuie la reusita vacantei dumneavoastra.

Camere hotel

Hotelul dispune de 143 de camere. Toate camerele sunt dotate cu Aer Conditionat, televizor, baie cu dus, mini bar, seif si terasa.

Masa hotel

Hotelul ofera servicii de masa tip All Inclusive.