Hotel Riverside Garden Resort 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul  Riverside Garden Resort 5* este situat in statiunea nord cipriota Kyrenia, la aproximativ 15 km de Castelul Girne,  Muzeul Icoanelor, la 19 km de Manastirea Bellapais, la 38 de km de Castelul Buffavento si la 55 de km de Aeroportul Ercan.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: schimb valutar, birou de turism, parcare păzită, terasă la soare, închirieri auto, serviciu de transfer, minimarket, salon TV, magazin de suveniruri/cadouri, babysitting/servicii pentru copii, teren de joacă pentru copii, menaj zilnic, serviciu de calcat, spălătorie, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, seif, snack bar, meniu pentru copii, cafenea, teren de tenis, echipament de tenis, tururi cu bicicleta, tururi de mers pe jos, echipament de tenis, karaoke, bibliotecă, divertisment de seară, muzica live, bingo, terasă la soare, piscină pentru copii, baie turcească/baie de aburi, masaj, tobogan cu apă, cameră de aburi, umbrele de plajă. Nu există acces la internet. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: aer conditionat, zona de relaxare, balcon, TV cu ecran plat, baie cu dus, toaleta, uscator de par.

Masa hotel