Hotel Apartments Horni Rokytnice 3*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

 Apartments Horni Rokytnice 3* este situat la 500 de metri de  centrul localitatii Rokytniceare, intr- o zona linistita si are 2 etaje, 4 apartamente mobilate modern si complet renovate in 2013.  Zona de schi se afla la 500 de metri distanta. Hotelul detine o gradina de 1.000 de metri patrati, depozit de schiuri si de biciclete, magazin, statie de autobuz la 200 de metri, ski lift, partie si scoala de schi la 500 de metri distanta. Zona de schi Harrachov se afla la 11 km , iar Spindleruv Mlyn la 25 de km. Hotelul este recomandat familiilor.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: parcare acoperita, WiFi, gradina, mobilier de gradina, depozit de schiuri/biciclete, camera de jocuri, bar, magazin, restaurant, bacanie la 5 metri distanta, statie de autobuz la 200 de metri, scoala de schi, teleschi, partii de schi la 500 de metri distanta.

Camere hotel

Fiecare apartament detine: incalzire prin podea, mobilier modern, intrare separat, zona de luat masa, chicineta, cuptor, ustensile de bucatarie, plite de gatit, cuuptor cu microunde, masa, zona de relaxare, canapele extensibile, TV cu ecran plat si canale prin cablu, baie cu dus., toaleta.

Masa hotel

Fara masa
Demipensiune.