Hotel Slavuna 3*Descriere hotel

Hotelul Slavuna 3*+ se afla situat chiar pe tarmul marii si se invecineaza cu rezervatia naturala "Baltata". Hotelul a fost renovat complet in anul 2008, fiind un hotel bun, din punct de vedere al raportului calitate/pret.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai piscina exterioara, restaurant principal (hotel Mura), lobby bar, pool bar, internet cafe, minibar, masaj, magazin, seif la receptie, spalatorie, casa de schimb valutar si internet in lobby bar.
Gratuit: umbrele si sezlonguri pe plaja, piscina exterioara, 3 terenuri de tenis, tenis de masa, volei pe plaja, baschet, fotbal de plaja, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table, plimbare gratuita cu hidrobicicleta (30 minute/sejur), program de sport si de divertisment pentru copii si adulti (6 zile pe saptamana).
Contra cost: excursii, sporturi acvatice, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete si ricse, plimbari cu trasura, luna park, bowling si parcare (5 leva/saptamana).
Copii: club, scaune speciale pe plaja, teren de joaca si piscina.
Animalele de companie sunt acceptate in hotel (contra cost, se plateste la receptie).

Camere hotel

Camerele si apartamentele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, baie cu dus, telefon, TV cablu, balcon (vedere spre mare) si internet (contra cost).

Masa hotel