Hotel Sandals Royal Bahamian Spa Resort & Offshore Island 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Sandals Royal Bahamian Spa Resort & Offshore Island 5* este situat la 10 minute de Aeroportul International Nassau, din Bahamas. Hotelul a castigat prestigiosul premiu Five Star Diamond Award pentru calitatea dotarilor si serviciilor oferite oaspetilor. Acest hotel este un adevarat resort in resort cu facilitatile sale de inalta clasa, cu eleganta si confortul deplin al camereleor, cu bogatia de activitati sportive si de  divertisment, cu varietatea optiunilor de luat masa, cu atmosfera sublima de vacanta ideala pe care o imprima fiecarei zile de sejur.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: receptie deschisa nonstop, serviciu de concierge, birou de turism, aer conditionat, WiFi gratuit, zona de plaja privata, 7 piscine in aer liber cu apa proaspata, piscina pentru lectii de scufundari, 2 baruri swim-up, 10 restaurante gourmet (se aplica dress code), cafenea, 6 jacuzzi, sporturi nautice, navigatie, scufundari, snorkelling, canotaj, windsurfing, volei pe plaja, baschet, teren de tenis, biliard, sauna, camera de aburi, sala de fitness deschisa nonstop, serviciu de transfer la aeroport, activitati zilnice de  divertisment, centru spa si wellness, servicii medicale la cerere contra cost, sporturi nautice fara motor, gazebo, teren de golf, suita nuptiala.

Camere hotel

Fiecare camera detine: aer conditionat, TV cu canale prin cablu, WiFi gratuit, telefon, statie iPod, kit Red Lane Spa, statie de calcat, masina de cafea, serviciu de trezire, seif, umbrela, frigider, baie cu uscator de par.

Masa hotel

All Inclusive