Hotel Cocos Antigua 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Cocos Antigua 4* destinat exclusiv adultilor (+ 18 ani), este amplasat intre doua plaje, in Valley Church Beach, langa plaja si portul Jolly, cu vedere la Marea Caraibilor. Catedrala Saint John`s se gaseste la 11 km distanta, iar Portul English si Nelson`s Dockyard se afla la 30 de minute de mers cu masina. Aeroportul Internațional VC Bird se află tot la 30 de minute de mers cu mașina.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de urmatoarele facilitati: aer condiţionat, camere pentru nefumători, acces imediat la plajă, WiFi gratuit in camere, parcare gratuita fara rezervare, seif, jocuri și puzzle-uri, bibliotecă, animatori, muzica live, curs de gatit, snorkelling, teren de golf, menaj zilnic, birou de turism, magazin de suveniruri/cadouri, spa și centru de wellness, masaj, umbrele de plajă, sezlonguri, sesiuni de yoga, piscina in aer liber. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera este inzestrata cu: aer condiţionat, mini bar, seif, ventilator, fier de calcat, dezinfectant pentru mâini, plasa de tantari, frigider, cana fierbator, uscator de haine, balcon, zona de relaxare, priza langa pat, WiFi gratuit, baie cu dus, toaleta, uscator de par, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

All Inclusive.