Hotel Buffelsdrift Game Lodge 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Buffelsdrift Game Lodge 4* cu vedere la Muntii Swartberg si la un lac pentru adaparea faunei din semi desertul Little Karoo, este situat langa soseaua 62, la 6,6 km de Oudtshoorn. Aeroportul George se afla la 71 d ekm distanta.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: serviciu de concierge, terasa la soare, gradina, WiFi gratuit in unele unitati de cazare, parcare gratuita fara rezervare, seif, fax/copiator, sali de conferinte si petreceri, centru de afaceri, spalatorie/curatatorie chimica, presa pentru calcat pantaloni, serviciu de calcat, menaj zilnic, bar, restaurant, meniuri pentru copii, meniuri pentru diete speciale la cerere, camere pentru nefumatori, camere de familie, aer conditionat, zona pentru fumatori, capela/altar, salon de frumusete, magazin de suveniruri/cadouri, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, piscin in aer liber, sezlonguri, spa si centru de wellness, masaj. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare cabana are in componenta: aer conditionat, mini bar, baie proprie, dus in aer liber. Unele unitati de cazare detin  terese din lemn.

Masa hotel

Demipensiune.