Hotel Infinity Blue Boutique Hotel & Spa 4*



Descriere hotel

Hotelul  Infinity Blue Boutique Hotel & Spa 4* destinat exclusiv adultilor este situat chiar langa plaja cu steag albastru din Hersonissos, la cativa paşi de   strada principală cu numeroase  restaurante şi baruri.  Aeroportul Nikos Kazantzakis se află la 20 de km distanta.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, room service, bar, restaurant bufet, restaurant a la carte, pranz la pachet, snack bar, meniuri cu diete speciale  la cerere, bar la piscină, room service, pranz la pachet,  lift, ziare, acces imediat la plajă, terasă la soare, grădină, zonă de plajă privată, piscină în aer liber, baie turcească/baie de aburi, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, masaj, spa și centru de wellness, saună, serviciu de vanzare bilete, birou de turism, cameră de bagaje, jocuri și puzzle-uri, serviciu zilnic de menaj, curăţătorie chimică, spălătorie, serviciu de călcat, fax/copiator, cameră de jocuri, biliard, inchirieri biciclete, bibliotecă, ciclism, aqua park, scufundări, lounge/cameră cu TV, transfer la aeroport si serviciu de transfer contra cost, zonă pentru fumători, aer condiţionat, închirieri auto, cameră cu facilităţi antialergice, camere izolate fonic, salon de frumuseţe, camere pentru nefumători, ziare. Animalele de companie sunt acceptate gratuit.

Camere hotel

Camerele elegante decorate in alb-albastru au aer condiţionat, ferestre largi, WiFi gratuit, TV cu ecrane plate, seifuri, mini baruri, aparate de cafea şi bai.

Masa hotel