Last minute la Gran Muthu Habana - 5*

Descriere oferta

Last Minute
Havana
Sejur 7 nopti
Plecre din Madrid

Plecare in data de: 11/05/2024

Masa: Mic dejun

Pret: 1247 € / 1142 €

Durata: 7 nopti

Transport: Avion

Din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, agentia de turism Travel Matters.ro dezvolta un nou concept pentru industria turismului din Romania: transparenta tuturor rezervarilor.

Servicii incluse

- Cazare 7 nopti cu Mic dejun;
- Transferuri aeroport - hotel - aeroport in Havana;
- Transport cu avionul pe ruta Madrid - Havana - Madrid;
- Taxe aeroport
- Taxa viza
- Asigurare de baza.

Oferta nu include:

- Bilet avion Bucuresti - Madrid - Bucuresti;
- Cazare in Madrid
- Cheltuieli personale, bacsisuri, alte cheltuieli neprevazute in oferta.

Descriere hotel

Hotelul Gran Muthu Habana 5* este amplasat in mijlocul unui atractiv si functional centru commercial cu cele mai celebre branduri din lume, la 10 minute de mers cu masina de fermecatoarea zona Old Havana, intrata in patrimonial UNESCO. Aeroportul International Jose Marti se afla la 25 de minute distanta.
Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: receptie deschisaa nonstop, schimb valutar, aer conditionat in lobby, spatii deschise, serviciu de trezire, seif la receptie, serviciu de concierge, transfer aeroport contra cost, organizare banchete, solar, birou d eturism, servicii telefonice nonstop, galerie de boutiques, galerie comerciala, spalatorie, servicii de curierat international, excursii zilnice, zoan pentru nefumatori, salon de tigari, valet parcare, jeep safari, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, inchirieri scutere, servicii medicale, camere pentru nefumatori, fax/copiator, camera de bagaje, parcare contra cost, curatatorie chimica, 2 piscine in aer liber, sezlonguri, umbrele de plaja, tururi cu masini vechi, sauna, salon de frumusete, sala de gimnastica, servicii spa, pescuit la adancime, catamaran, 2 terenuri de tenis, echipament de tenis, Sali de conferinte si petreceri, centru de afaceri. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: aer coditionat, balcon mobilat, minibar, seif, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, radio, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, TV cu canale prin satelit, WiFi gratuit, telefon, menaj zilnic, statie de calcat, baie cu dus/cada, toaleta, oglinda cosmetica, halate de baie, papuci de casa,  uscator de par.


Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.