Hoteluri Turcia

Pentru cautare 'Hoteluri Turcia' am gasit 1117 rezultate
  • Sorteaza dupa:

Hotel Kaila Krizantem4

Hotelul Kaila Krizantem 4* se afla in districtul Oba, la 1,5 km de centrul statiunii Alanya.

Hotel Hedef Kleopatra Sand4

Hotelul  Hedef Kleopatra Sand 4* se afla in statiunea Alanya, la 400 de metri de plaja publica cu nisip, la 43 de km de Aeroportul gazipasa si la 112  km de Aeroportul Antalya.  

Hotel Castival5

Hotelul Castival 5* se afla la 600 de metri de Plaja Kumkoy, la 5 km de orasul antic Side si la 50 de km de Aeroportul International Antalya.

Hotel Anadolu Didim Club5

Hotelul Anadolu Didim Club 5* se afla in Didim, la 300 de metri de Plaja Altinkum, la 1,5 km de Dolphin Square, la 3,8 km de Portul de agrement Didim si la 36 de km de Aeroportul Milas-Bodrum.

Hotel Tui Magic Life Bodrum5

Hotelul Tui Magic Life Bodrum 5* se afla la 7,8 km de centrul orasului Bodrum si la 42 de minute de mers cu masina de Aeroportul Milas-Bodrum.

Hotel Tui Blue Tropical4

Hotelul Tui Blue Tropical 4*  se afla la 5 km de orasul Dalaman, la 6 km de Aeroportul Dalaman si la 20 de km de orasul Dalyan.

Hotel Tui Blue Seno4

Hotelul Tui Blue Seno 4* destinat exclusiv adultilor (+ 18 ani), se află într-un golf retras, pe un deal din Sarigerme, la 20 d ekm de Aeroportul Dalaman.

Hotel The One Club Sarigerme4

Hotelul  The One Club Sarigerme 4* se afla in Sarigerme, la 1 km de centrul orasului si la aproximativ 9 km de aeroport.  

Hotel Radisson Collection Bodrum 5

Hotelul Radisson Collection  Bodrum 5* se află pe tarmul mării  in Akyarlar, la 1,9 km de Plaja Meteor si la 45 de km distanta de Aeroprotul Milas-Bodrum. Hotelul apartine lantului hotel

Hotel No 815

Hotelul  No 81 5* se afla in Golful Golturkbuku din Bodrum, la 29 de km de Aeroportul Milas-Bodrum.

Hotel METT Hotel & Beach Resort Bodrum5

Hotelul METT Hotel & Beach Resort Bodrum 5*  se afla la 1,8 km de clubul de yachting si portul de agrement Bodrum, la 3 km de Castelul Bodrum si la 39 de km de Aeroportul Milas-Bodrum.

Hotel Maril Resort5

 Hotelul   Maril Resort 5* se afla in statiunea Didim la 87 de km de Aeroportul Milas-Bodrum. Printre punctele de atracţie din apropierea hotelului se numără Plaja Altinkum, Plaja

Hotel Liberty Fabay5

 Hotelul  Liberty Fabay 5* se află în Fethiye, la 2,8 km de Plaja Yaniklar, la 3,2 km de Plaja Calis, la7 km de portul de agrement Ece Saray si la 26 de km de Aeroportul Dalaman.

Hotel Kuum Hotel & Spa5

 Hotelul   Kuum Hotel & Spa 5* este amplasat la 18 km de centrul orasului Bodrum si la 44 de km distanta de Aeroportul Milas-Bodrum.

Hotel Fun & Sun Family Gypsophila Club Marine5

 Hotelul  Fun & Sun Family Gypsophila Club Marine 5* se afla la 12 km de portul de agrement Kemer si Moonlight Park, la 20 de km de orasul antic Phaselis si la 31 d ekm distanta de Aer

Hotel Allium Bodrum Resort & Spa5

 Hotelul Allium Bodrum Resort & Spa 5* se afla la 21 de km de Bodrum, la 43 de km de orasul Kos si la 56 de km distanta de Aeroportul Milas-Bodrum.

Hotel Liu Resorts5

Hotelul  Liu Resorts 5* se afla la 11 km de Portul Side, la 12 km de porasul antic Side si la 44 de km distanta de Aeroportul Antalya.

Hotel Arma`s Sunrise Lara5

Hotelul  Arma`s Sunrise Lara 5* se află în Antalya, la 7 km de aeropory, la 14 km de Poarta lui Hadrian, de Cascada si Parcul natural Kursunlu, Turnul cu ceas si portul de agrement din orasu

Hotel Aspen4

Hotelul Aspen 4* este situat in orasul Antalya, in districtul Kaleici, in proximitatea mai multor obiective turistice, cu vedere la portul de agrement Kaleici si la Muntii Taurus.

Hotel Bayar Family Resort Hotel & Spa 5

Hotelul Bayar Family Resort Hotel & Spa 5* este situat ipe tarmul marii n localitatea Konakli, la 12 km de statiunea Alanya  si la 115 km distanta de Aeroprtul International Antalya.

Hotel Aska Lara River Suites4

Hotelul  Aska Lara River Suites 4* este situat in statiunea Lara, in apropierea hotelului Aska Lara Resort & Spa.  

Hotel Arnor Deluxe Hotel & Spa5

Hotelul  Arnor Deluxe Hotel & Spa 5* este amplasat la 750 de metri de plaja, la 1 km de centrul statiunii Side, la 65 de km de Aeroportul International Antalya si la 75 de km de centrul ora

Hotel Amara Luxury Resort & Villas5

Hotelul Amara Luxury Resort & Villas 5* este amplasat la 15 km de centrul orasului kemer, la 25 de km de orasul Antalya si a 45 de km de Aeroportul International Antalya.

Hotel Yilsam Sultanahmet5

Hotelul Yilsam Sultanahmet 5* este situat în Istanbul, in apropierea mai multor obiective turistice ca Moscheea Albastra, Bazilica Cisterna si Coloana lui Constantin si la 13 km de Aeroportul Atatu

Hotel Titanic Business Golden Horn5

Hotelul Titanic Business Golden Horn 5* este situat in Bayrampasa, la 28 de minute de mers pe jos de Forum Istanbul, la 7 minute de mers pe jos de statia de metrou Topcular, la 10 minute de statia

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.