Hoteluri Tanzania

Pentru cautare 'Hoteluri Tanzania' am gasit 95 rezultate
  • Sorteaza dupa:

Hotel Zawadi Beach Villas 3

Zawadi Beach Villas 3* se afla in Matemwe, la 6 km de Dive Spot, la 7 km de Insula Mnemba si la 8 km de Plaja Muyuni.

Hotel Zanzibar Star Resort4

Hotelul  Zanzibar Star Resort 4* se află în Nungwi, langa o plaja publlica si la 55 de km de Aeroportul Kisauni.

Hotel Zanzibar Pearl - Boutique Hotel & Villas4

Hotelul Zanzibar Pearl - Boutique Hotel & Villas 4* se află în Matemwe, la cativa pași de Plaja Matemwe, la 7 km de Insula Mnemba si la 9 km de Plaja Muyuni. Aeroportul International Abeid A

Hotel Zanzibar Bay Resort4

Hotelul Zanzibar Bay Resort 4* este situat pe tarmul marii, in Uroa,  la 37 de km de Aeroportul Internațional Abeid Amani Karume.

Hotel Uroa Bay Beach Resort5

Hotelul  Uroa Bay Beach Resort 5* este amplasat pe tarmul Oceanului Indian, langa o plaja privata, lunga de 300 de metri, laa 38 de km de Stone Town si la 41 d ekm de Aeroportul Zanzibar.

Hotel The Zanzibari Nungwi4

Hotelul The Zanzibari Nungwi 4* este amplasat la marginea unei mici stanci, la 15 minute de mers pe jos de satul Nungwi, la 1,5 ore de mers cu masina de Stone Town si la 20 de minute cu avionul din

Hotel The Sands Beach Resort4

Hotelul The Sands Beach Resort 4* este situat in Dongwe, la 59 de km de Aeroportul International Zanzibar si la 60 de km de Stone Town.

Hotel The Palms Zanzibar – Paje 5

Hotelul The Palms Zanzibar – Paje  5* este amplasat la 15 minute de mers pe jos de plajele Paje si Jimbaran la 63 de km distanta de Stone Town si Aeroportul International Zanzibar.

Hotel The Palms Zanzibar - Bwejuu 5

Hotelul The Palms Zanzibar - Bwejuu 5* este amplasat de-a lungul Plajei Bwejuu, la 63 de km distanta de Stone Town si Aeroportul International Zanzibar.

Hotel Sharazad Boutique4

Hotelul Sharazad Boutique 4* este situat in Jambiani, la 38 de km distanta de Aeroportul Kisauni si la 41 de km de orasul Zanzibar si Kiwengwa.

Hotel Reef & Beach Resort Jambiani 4

Hotelul  Reef & Beach Resort Jambiani 4* este amplasat pe plaja, la 7 km de satul Jambiani, la 32 de km de Padurea Jozani, la 60 de km de Stone Town si la 62 de km de Aeroportul Internation

Hotel Paradise Beach Resort4

Hotelul Paradise Beach Resort 4* se află în Uroa, la 2 km de Plaja Chwaka si la 25 de km de Aeroportul Internațional Abeid Amani Karume.

Hotel Next Paradise Boutique Resort4

Hotelul  Next Paradise Boutique Resort 4* se află în Pwani Mchangani, la 23 de km de Nungwi si la 32 de km de orasul Zanzibar.

Hotel My Blue 4

Hotelul  My Blue 4* se afla la extremitatea nordică a Insulei Zanzibar, in apropierea  satului Nungwi, la 1 ora de mers cu masina de Aeroportul Zanzibar si la 39 de km de rezervatia fore

Hotel Mermaids Cove Beach Resort & Spa 4

Hotelul  Mermaids Cove Beach Resort & Spa 4* se află pe o plaja  cu nisip alb, lunga de 380 de metri, la 34 de km distanta de Stone Town.

Hotel Langi Langi Beach Bungalows3

Hotelul Langi Langi Beach Bungalows 3* se află pe plaja Nungwi din partea de nord a insulei Zanzibar, la 1 ora de Aeroportul Zanzibar.

Hotel Karafuu Beach Resort & Spa5

Hotelul  Karafuu Beach Resort & Spa 5* este amplasat de-a lungul unei plaje, la 2 minute de mers cu masina de Pingwe Village, la 5 minute de mers cu masina de Kae Beach si la 65 de km dista

Hotel Fruit & Spice Wellness Resort Zanzibar 5

Hotelul  Fruit & Spice Wellness Resort Zanzibar 5*este amplasat intre tarmul oceanului si o rezervatie naturala din  Mchangamle, la 57 de km de Stone Town si Aeroportul International Z

Hotel Chuini Zanzibar Beach Lodge 5

Hotelul Chuini Zanzibar Beach Lodge 5* se află la 8 km de Padurea Masingini,  12 km nord de Stone Town si la 25 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Zanzibar.  

Hotel Amaan Beach Bungalows3

Hotelul  Amaan Beach Bungalows 3* se afla in Nungwi, la 55 de km de Aeroportul Kisauni.

Hotel Aluna Nungwi4

Hotelul  Aluna Nungwi 4* se afla la 1 minut de plaja, la 20 de minute de mers de-a lungul plajei de localurile de noapte din Nungwi si la 64 de km de Aeroportul Kisauni.

Hotel Gold Zanzibar Beach House & Spa5

 Hotelul Gold Zanzibar Beach House & Spa 5* se afla la 1 ora de mers cu masina de Padurea Masingini si de Aeroportul International Zanzibar.

Hotel Funguni Palace3

Hotelul Funguni Palace 3* este situat in Malindi, la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului si de Gradinile Forodhani, la 400 de metri de terminalul de fribot si la 9 km distanta de Aeroportul

Hotel Flame Tree Cottages3

Hotelul   Flame Tree Cottages 3* se afla pe plaja localității Nungwi  de pe coasta nord-vestică a Insulei Zanzibar, la 1 ora de mers cu barca de Parcul marin Atoll de pe insula Mn

Hotel DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar-Nungwi4

Hotelul  DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar-Nungwi 4* se afla la 5 minute de mers pe jos de centrul satului Nungwi, pe o plaja cu nisip alb, in extremitatea Nordica a Insulei Zanzibar.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.