Hoteluri Maroc

Pentru cautare 'Hoteluri Maroc' am gasit 57 rezultate
  • Sorteaza dupa:

Hotel Almoggar Garden Beach4

Hotelul  Almoggar Garden Beach 4* se afla la 20 de metri de plaja, la 600 de metri de centrul orasului Agadir pe un mic deal si la 30 de km distanta de Aeroportul Agadir.  

Hotel Allegro Agadir4

Hotelul  Allegro Agadir 4* este amplasat in Golful Agadir, in apropierea centrului orasului.

Hotel Club Med Marrakech Le Palmeraie4

Hotelul  Club Med  Marrakech Le Palmeraie 4* se afla in orasul Marrakech cu vedere la Muntii Atlas.

Hotel Club Med Agadir4

Hotelul  Club Med Agadir 4* este amplasat in orasul Agadir, la 5 minute de mers pe jos de plaja, la 1 km de gradinilie din Valea Pasarilor Agadir si la 25 de km de Aeroportul Al Massira.

Hotel Tivoli4

Hotelul Tivoli 4* se afla la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului Agadir, la 250 de metri de plaja, la 3,5 km de portul de agrement si la 24 de km distanta de Aeroportul Agadir Al Massira.

Hotel Atlas Amadil Beach4

Hotelul  Atlas Amadil Beach 4* se afla la 1 km de centrul orasului Agadir, la 5 km de trei terenuri de golf si la 25 de km de Aeroportul Al Massira.

Hotel Residence Intouriste3

Hotelul Residence Intouriste 3* se afla la 500 de metri de plaja si la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului.

Hotel Four Seasons Marrakech5

Hotelul  Four Seasons Marrakech 5* se afla la 3 minute de mers cu masina de Gradinile Menara din orasul Marrakech.

Hotel Palais Namaskar5

Hotelul Palais Namaskar 5* este situat in orasul Marrakech, la 25 de minute de mers cu masina de vechiul oras Medina si la 30 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Marrakech-Menara

Hotel Es Saadi Marrakech Resort – Palace5

Hotelul Es Saadi Marrakech Resort – Palace 5* este situat in centrul cartierului luxos Hivernage, la 5 minute de mers pe jos de orasul vechi Marrakech.

Hotel Al Maaden Villa Hotel & Spa5

Al Maaden Villa Hotel & Spa 5* se afla la 10 minute de mers cu masina de Piata Jemaa El Fna si este inconjurata de un teren de golf cu 18 gauri.

Hotel Be Live Collection Marrakech5

Hotelul Be Live Collection Marrakech 5* destinat exclusive adultilor (+ 18 ani) se afla la 7 km de Palais de la Bahia si la 11 km distanta de Aeroportul Marraakech-Menara.

Hotel Sofitel Marrakech Palais Imperial5

Hotelul Sofitel Marrakech Palais Imperial 5*  seamănă cu un palat maur si se afla la 15 minute de mers pe jos de Piata Jamaa El Fna.

Hotel Sofitel Marrakech Lounge & Spa5

Hotelul Sofitel Marrakech Lounge & Spa 5* este amplasat la 800 de metri de Piata Jamaa El Fna, la 10 minute de mers cu masina de Aeroportul Marrakech-Menara si la 1 km de Palatul Bahia.

Hotel Les Borjs de la Kasbah4

Hotelul Les Borjs de la Kasbah 4* se afla in apropierea Palatului Regal din Marrakech, in districtul Kasbah din orasul Marrakech.

Hotel Kenzi Club Agdal Medina5

Hotelul Kenzi Club Agdal Medina 5* este situat in centrul turistic al orasului Marrakech.

Hotel Iberostar Club Palmeraie Marrakech4

Hotelul Iberostar Club Palmeraie Marrakech 4* se afla in orasul Marrakech la 15 minute de mers cu masina de Piata Jamaa El Fna.  

Hotel Kenzi Menara Palace & Resort5

 Hotelul Kenzi Menara Palace & Resort 5* se afla la cativa pasi de centrul commercial Al Mazar, de clubul de noapte Pacha si la 10 minute de mers cu masina de Piata Jamaa El Fna.

Hotel Movenpick Mansour Eddahbi Marrakech 5

Hotelul Movenpick Mansour Eddahbi Marrakech 5* este situat în cartierul Hivernage din Marrakech, la 100 de metri de Palatul de Conferinţe, la 1,2 km de Gradinile Menara, Marrakech Plaza si la 3 km

Hotel Radisson Blu Marrakech Carre Eden5

Hotelul Radisson Blu Marrakech Carre Eden 5* se află in orasul Marrakech, la 5 minute de mers cu masina de Gara Marrakech, la 5 minute de mers pe jos de Marrakech Plaza si la 4 km de  Aeroport

Hotel Labranda Rose Aqua Parc4

Hotelul  Labranda Rose Aqua Parc 4* se afla la 10 minute de mers cu masina de Aeroportul Internaţional Marrakech-Menara si la 20 de minute de mers pe jos de Jemaa El Fna.

Hotel Aqua Fun Club4

Hotelul Aqua Fun Club 4* se afla la 15 km de centrul orasului Marrakech si de Aeroportul Marrakech-Menara. Hotelul este inconjurat de maslini si ofera vedere la Muntii Atlas.

Hotel Riu Tikida Palmeraie4

Hotelul Riu Tikida Palmeraie 4* se afla la 5 km de Muzeul Orientalismului din Marrakech, Muzeul Boucharouite, Bahia Palace si la 10 km de Aeroportul International Marrakech-Menara.

Hotel Riu Tikida Garden4

Hotelul Riu Tikida Garden 4* destinat exclusiv adultilor (+ 18 ani), este situat in orasul Marrakech, la 2,1 km de Muzeul Orienatlismului, la 2,4 km de Le Jardin Secret si Muzeurl Boucharouite si la

Hotel Labranda Targa Aqua Parc4

Hotelul Labranda Targa Aqua Parc 4* se afla la 10 minute de mers cu masina de orasul Marrakech.  

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.