Hoteluri Egipt

Pentru cautare 'Hoteluri Egipt' am gasit 390 rezultate
  • Sorteaza dupa:

Hotel Zahabia Beach Resort4

 Hotelul Zahabia Beach Resort 4* destinat exclusiv adultilor (+ 18 ani),  este amplasat la 1 km de centrul statiunii Hurghada si la 7 km de aeroport, cu vedere la Insula Giftun.

Hotel Sharm Reef4

 Hotelul Sharm Reef 4* este situate in Umm El Seed, Tower Bay, cartierul El Hadaba din Sharm el Sheikh, la 6 km de centrul statunii si la 15 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh.

Hotel Sand Beach Resort 3

Hotelul   Sand Beach Resort 3* este situat la cativa pasi de tarmul Marii Rosii, in statiunea Hurghada.

Hotel Romance Regency Club5

 Hotelul  Romance Regency Club 5* este amplasat pe plaja Golfului Nabq, la 5 minute de mers pe jos de zona comerciala, la 10 minute de Aeroportul International Sharm el Sheikh si la 25 de

Hotel Roma Host Way Hotel & Aqua Park4

Hotelul  Roma Host Way Hotel & Aqua Park 4* este situate in centrul orasului Hurghada, la 10 metir de plaja si la 10 minute de mers cu masina de Aeroportul International Hurghada.

Hotel Rehana Sharm Resort – Aquapark & Spa4

 Hotelul Rehana Sharm Resort – Aquapark & Spa 4* este amplasat in mijlocul unor gradini luxuriante, la 2,6 km de Golful Nabq si la 7,3 km de Aeroportul International Sharm el Sheikh.

Hotel Grand Blue Saint Maria Aqua Park3

Hotelul  Grand Blue Saint Maria Aqua Park 3* este situat in Hurghada, la 1,9 km de Plaja Mercure, la 4 km de Aeroportul International Hurghada si la 13 km de Insula Giftun.

Hotel Delta Sharm Resort & SPA 4

Hotelul Delta Sharm Resort & SPA 4* se afla la 2 km de Marea Rosie, la 5 km de Golful Naama si la 16,5 km de Aeroportul International Sharm el Sheikh. Oaspetii beneficiaza de transfer gratuit d

Hotel Aurora Bay Resort Marsa Alam4

Hotelul Aurora Bay Resort Marsa Alam 4* este amplasat  in Al Rossas Bay, la 15 minute de mers cu masina de centrul orasului Marsa Alam si la 40 de minute de mers cu masina de Aeroportul Intern

Hotel Cook`s Club El Gouna4

Hotelul Cook`s Club El Gouna 4* destinat exclusiv adultilor (+ 18 ani), se afla in statiunea El Gouna, la 27 de km distanta de Aeroportul International Hurghada.

Hotel Kairaba Sataya5

Hotelul  Kairaba Sataya 5* se afla la 30 de km de Port Ghalib, la 35 de km de orasul Marsa Alam, la 36 de km de Aeroportul International Marsa Alam, si la 100 de km de El Quseir.

Hotel Sataya Resort Marsa Alam5

Hotelul  Sataya Resort Marsa Alam 5* se afla in orasul egiptean Marsa Alam, la 27 de km de Port Ghalib si la 32 de km de Aeroportul International Marsa Alam.

Hotel Royal Brayka Beach Resort4

Hotelul Royal Brayka Beach Resort 4* este situat chiar în golful Marsa Brayka, in zona turistica Marsa Alam, la 17 km de oraul Marsa Alam si la 45 de km de Aeroportul Marsa Alam.

Hotel Rohanou Beach Resort4

Hotelul Rohanou Beach Resort 4* se afla la 15 minute de mers cu masina de El Quseir si la 58 de km distanta de Aeroportul International Marsa Alam.  

Hotel Solymar Reef Marsa0

Hotelul Solymar Reef Marsa 4*  se afla la doar cateva minute de mers cu masina de Aeroportul International Marsa Alam.  

Hotel Utopia Beach Club El Quseir 4

Hotelul Utopia Beach Club El Quseir 4* destinat exclusiv adultilor (+ 18 ani), este amplasat pe o plaja privata la 22 de km de Fortareata El Quseir si la 48 de minute de mers cu masina de Aeroportul

Hotel Club Reef Village4

Hotelul  Club Reef Village 4*se afla la 4 km de centrul statiunii Sharm El Sheikh si de Golful Naama si la 15 minute de mers cu masina de Aeroportul International Sharm El Sheikh.

Hotel Jaz Makadi Blue4

Hotelul  Jaz Makadi Blue 4* destinat exclusiv adultilor (+ 16 ani), se afla la 700 de metri de Plaja Fort Arabesque, la 23 de km de Aeroportul International Hurghada si la 27 de km de New Mari

Hotel Rixos Alamein 5

Hotelul Rixos Alamein 5* se afla pe tarmul marii, pe coasta de nord a Egiptului si apartine lantului hotelier Rixos..

Hotel Bellagio Beach Resort & Spa5

Hotelul  Bellagio Beach Resort & Spa 5* se afla la 15 minute de mers cu masina de centrul orasului hurghada si la 20 de km de Aeroportul International Hurghada.

Hotel Aura Resort Sidi Abd El-Rahman4

Hotelul Aura Resort Sidi Abd El-Rahman 4* se afla in localitatea Sidi Abd El-Rahman Markaz Al Alamein din Egipt.

Hotel Magic World Sharm – Club by Jaz 5

Hotelul   Magic World Sharm – Club by Jaz 5*  se află în statiunea Sharm El Sheikh, la mai puțin de 1 km de Plaja Nubian, la 8 km de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh, la

Hotel Tivoli Aqua Park 4

Hotelul  Tivoli Aqua Park 4* se afla la 5 minute de mers pe jos de o plaja privata, la 1 km de centrul statiunii Sharm El Sheikh, la 6 km de Golful Naama si la 19 km de Aeroportul Internationa

Hotel The Three Corners Sea Beach Resort4

Hotelul The Three Corners Sea Beach Resort 4* este amplasat pe tarmul marii, la 5 minute de mers cu masina de Aeroportul Internațional Marsa Alam.

Hotel The Three Corners Happy Life Beach Resort4

Hotelul  The Three Corners Happy Life Beach Resort 4* este amplasat pe tarmul vestic al Marii Rosii, la 25 de km de aeroport si la 37 de km nord de orasul Marsa Alam.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.