Hoteluri Cuba

Pentru cautare 'Hoteluri Cuba' am gasit 153 rezultate
  • Sorteaza dupa:

Hotel Melia Las Dunas 4

Hotelul Melia Las Dunas 4* se afla in Insula Cayo Santa Maria de-a lungul plajei cu nisip alb.

Hotel Playa Cayo Santa Maria5

Hotelul Playa Cayo Santa Maria 5* este amplasat pe Plaja Cayo Santa Maria.

Hotel Grand Memories Cayo Santa Maria5

Hotelul Grand Memories Cayo Santa Maria 5* este amplasat pe Plaja Cayo Santa Maria. Aeroportul International Santa Clara se afla la 109 km distanta.

Hotel Memories Trinidad del Mar 4

Hotelul  Memories Trinidad del Mar 4* este amplasat la 5 minute de mers pe jos de plaja, la 800 de metri de Peninsula Ancon si la 95 de km distanta de Aeroportul Cienfuegos.

Hotel Memories Cayo Largo4

Hotelul  Memories Cayo Largo 4* se afla in Long Key, Insula Cayo Largo del Sur.

Hotel Marques de Cardenas de Montehermoso5

Hotelul Marques de Cardenas de Montehermoso 5* se afla la 20 de minute de mers pe jos de El Morro, in centrul istoric al Havanei, in vecinatatea Manastirii Francisco de Asisi si  a Gran Teatro

Hotel Mystique Casa Perla by Royalton5

Hotelul Mystique Casa Perla by Royalton 5* destinat exclusv adultilor (+ 18 ani) este inspirit de arhitectura anilor `50, se afla in Varadero, la 30 de minute de mers cu masina de Aeroportul Intern

Hotel Sol Caribe Beach by Melia4

Hotelul  Sol Caribe Beach by Melia 4* se afla la cativa pasi de mare pe Plaja Varadero, la 31 de km distanta de Aeroportul Juan Gualberto Gomez – Varadero.

Hotel Gran Muthu Habana5

Hotelul Gran Muthu Habana 5* este amplasat in mijlocul unui atractiv si functional centru commercial cu cele mai celebre branduri din lume, la 10 minute de mers cu masina de fermecatoarea zona Old H

Hotel Mystique Regis Habana by Royalton5

Hotelul Mystique Regis Habana by Royalton 5* inaugurat in 19.10.2022 este situat in Old Habana, de-a lungul Paseo del Prado.

Hotel Sirenis Tropical Varadero4

Hotelul Sirenis Tropical Varadero 4* este amplasat pe frumoasa plaja din statiunea turistica cubaneza  Varadero.

Hotel Grand Aston Habana4

Hotelul Grand Aston Habana 4* se afla in apropierea Casei Memoriale Jose Marti, la 900 de metri de Iglesia de Paula si  la 1,2 km de Virgen del Camino. Aeroportul International Jose marti se a

Hotel Grand Muthu Almirante5

Hotelul Grand Muthu Almirante 5* inaugurat in iulie 2021 este situate pa Playa Guardalavaca si apartine lantului hotelier MGM Muthu Hotels Cuba.

Hotel Camino del Mar 5

Hotelul  Camino del Mar  5* se afla in statiunea Cayo Guillermo, pe coasta de nord a Cubei.  

Hotel La Union by Melia4

Hotelul  La Union by Melia 4* se afla in centrul orasului Cienfuegos, la 1 minut de mers pe jos de El Bulevar, la 2 minute de Catedrala din Cienfuegos, la 3 minute de Teatrul Thoams Terry, Par

Hotel Palacio Cueto4

Hotelul Palacio Cueto 4* se afla in cartierul Old Havana, la  500 de metri de  Muzeul Romului Havana Club, Old Square, Plaza de la Cathedral, Castillo de la Real Fuerza, la 1,2 km de Muzeu

Hotel Royalton Habana Paseo del Prado5

Hotelul Royalton Habana Paseo del Prado 5* este situat in Havana, la intersectia bulevadelor Malecon si Prado, la 18 km distanta de Aeroportul International Jose Marti.

Hotel Roc Varadero4

Hotelul Roc Varadero 4* este situat pe plaja, la 14 minute de mers pe jos de Plaja Varadero.

Hotel Roc Varadero4

Hotelul Roc Varadero 4* este situat pe plaja, la 14 minute de mers pe jos de Plaja Varadero.

Hotel Cayo Guillermo Resort Kempinski5

Hotelul Cayo Guillermo Resort Kempinski 5* inaugurat in 2020, este situat pe o mica insula din nordul coastei cubaneze, provincia Ciego de Avila.

Hotel Gran Hotel Bristol La Habana By Kempinski 5

Hotelul Gran Hotel Bristol La Habana By Kempinski 5* inaugurat in martie 2020, este situat in districtul Old Havana, langa Muzeul Napoleonico, la cateva minute de Muzeul Revolutiei, la 300 d emet

Hotel Iberostar Selection Esmeralda5

Hotelul  Iberostar Selection Esmeralda 5* destinat exclusiv adultilor (+ 18 ani), este situat pe Insula Cayo Cruz din nordul Cubei.

Hotel Valentin Cayo Cruz 5

Hotelul Valentin Cayo Cruz 5* se afla la 1 ora de mers cu masina de Aeroportul International Jardines del Rey Cayo Coco.

Hotel Be Live Experience Tropical4

Hotelul Be Live Experience Tropical 4* este situat in statiunea Varadero, in regiunea Matanzas, pe Autopista Sur, la km 11.

Hotel Be Live Experience Varadero 4

Hotelul Be Live Experience Varadero 4* este situat in statinuea Varadero, dinn regiunea Matanzas, la 24 de km de Aeroportul Juan Gualberto Gomez.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.