Hoteluri Cuba

Pentru cautare 'Hoteluri Cuba' am gasit 141 rezultate
  • Sorteaza dupa:

Hotel Grand Muthu Almirante5

Hotelul Grand Muthu Almirante 5* inaugurat in iulie 2021 este situate pa Playa Guardalavaca si apartine lantului hotelier MGM Muthu Hotels Cuba.

Hotel Camino del Mar 5

Hotelul  Camino del Mar  5* se afla in statiunea Cayo Guillermo, pe coasta de nord a Cubei.  

Hotel La Union by Melia4

Hotelul  La Union by Melia 4* se afla in centrul orasului Cienfuegos, la 1 minut de mers pe jos de El Bulevar, la 2 minute de Catedrala din Cienfuegos, la 3 minute de Teatrul Thoams Terry, Par

Hotel Palacio Cueto4

Hotelul Palacio Cueto 4* se afla in cartierul Old Havana, la  500 de metri de  Muzeul Romului Havana Club, Old Square, Plaza de la Cathedral, Castillo de la Real Fuerza, la 1,2 km de Muzeu

Hotel So Paseo del Prado La Habana 5

Hotelul So Paseo del Prado La Habana 5* este situat in Havana, la intersectia bulevadelor Malecon si Prado, la 18 km distanta de Aeroportul International Jose Marti.

Hotel Roc Varadero4

Hotelul Roc Varadero 4* este situat pe plaja, la 14 minute de mers pe jos de Plaja Varadero.

Hotel Roc Varadero4

Hotelul Roc Varadero 4* este situat pe plaja, la 14 minute de mers pe jos de Plaja Varadero.

Hotel Cayo Guillermo Resort Kempinski5

Hotelul Cayo Guillermo Resort Kempinski 5* inaugurat in 2020, este situat pe o mica insula din nordul coastei cubaneze, provincia Ciego de Avila.

Hotel Gran Hotel Bristol La Habana By Kempinski 5

Hotelul Gran Hotel Bristol La Habana By Kempinski 5* inaugurat in martie 2020, este situat in districtul Old Havana, langa Muzeul Napoleonico, la cateva minute de Muzeul Revolutiei, la 300 d emet

Hotel Iberostar Selection Esmeralda5

Hotelul  Iberostar Selection Esmeralda 5* destinat exclusiv adultilor (+ 18 ani), este situat pe Insula Cayo Cruz din nordul Cubei.

Hotel Valentin Cayo Cruz 5

Hotelul Valentin Cayo Cruz 5* se afla la 1 ora de mers cu masina de Aeroportul International Jardines del Rey Cayo Coco.

Hotel Be Live Experience Tropical4

Hotelul Be Live Experience Tropical 4* este situat in statiunea Varadero, in regiunea Matanzas, pe Autopista Sur, la km 11.

Hotel Be Live Experience Varadero 4

Hotelul Be Live Experience Varadero 4* este situat in statinuea Varadero, dinn regiunea Matanzas, la 24 de km de Aeroportul Juan Gualberto Gomez.

Hotel Occidental Arenas Blancas4

 Hotelul Occidental Arenas Blancas 4* se afla pe plaja statiunii Varadero, la 23 de km distanta de Aeroportul Juan Gualberto Gomez si apartine lantului hotelier Barcelo Hotels & Resorts.

Hotel Sol Varadero Beach4

Hotelul Sol Varadero Beach 4* destinat exclusiv adultilor (+16 ani) se afla la 30 de km de Aeroportul  Juan Galberto Gomez.

Hotel Blau Arenal Habana Beach4

Hotelul Blau Arenal Habana Beach 4* este situat in Havana, la 20 de minute de mers pe jos de Santa Maria del Mar Beach si la 31 de minute de mers pe jos de Boca Ciega Beach.

Hotel Memories Holguin Beach Resort4

Hotelul  Memories Holguin Beach Resort 4* se afla in orasul Holguin, la 1,8 km de  Parcul Natural Bahia de Naranjo si la 4,3 km de Playa Pesquero.

Hotel Sol Rio de Luna y Mares 4

Hotelul  Sol Rio de Luna y Mares 4* este situat in orasul Holguin din estul Cubei, inconjurat de gradinile intinse, cu vegetatie abundenta ale Parcului Natural Bahia de Naranjo, la 5 metri de cen

Hotel Playa Costa Verde4

Hotelul Playa Costa Verde 4* se afla la 100 de metri de Playa Pesquero si la 44 de km distanta de Aeroportul Holguin.

Hotel Iberostar Selection Holguin 5

Hotelul Iberostar Selection Holguin 5* este situat in Holguin, la 65 de km distanta de Aeroportul Frank Pais si face parte din lantul hotelier Iberostar Hotels & Resorts.

Hotel Paradisus Rio de Oro Resort & Spa5

Hotelul  Paradisus Rio de Oro Resort & Spa 5* este situat in Parcul Natural Bahia de Naranjo, pe Playa Esmeralda. Hotelul destinat exclusiv adultilor (+ 18 ani), se afla la 4 minute de Marina

Hotel Memories Jibacoa 4

Hotelul  Memories Jibacoa 4* destinat exclusiv adultilor (+ 18 ani) se afla pe Playa Jibacoa, la 41 km de  Aeroportul Juan Gualberto Gomez.

Hotel Cayo Levisa 3

Hotelul Cayo Levisa  3* se  afla in Media Legua.

Hotel Sol Cayo Largo4

Hotelul  Sol Cayo Largo 4* se afla pe Insula Cayo Largo del Sur,  la 6 km de Aeroportul International Vilo Acuna si la 15 km de Cayo Iguana. Hotelul apartine lantului hotelier Sol Hotels.

Hotel Starfish Cayo Guillermo4

Hotelul Starfish Cayo Guillermo 4* este situat in Cayo Guilleromo, o mica insula din nordul Cubei, la 20 de km de Aeroportul Cayo Coco si la 100 de km de cel mai apropiat oras. 

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.