Hoteluri Bulgaria

Pentru cautare 'Hoteluri Bulgaria' am gasit 804 rezultate
  • Sorteaza dupa:

Hotel Oasis del Mare Front Beach4

Hotelul Oasis del Mare Front Beach 4* se afla chiar pe plaja, la 1 km de centrul statiunii Lozenets, la 6 km de Tsarevo si la 80 de km distanta de Aeroportul Burgas.

Hotel Queen Nelly4

Hotelul   Queen Nelly 4* se afla in statiunea Primorsko, in apropierea Plajei d eNord Primorsko, Plaja Primorsko si Aquapark Primorsko. Aeroportul Burgas se gaseste la 60 de km distanta.

Hotel Cinema3

Hotelul  Cinema 3* se afla in Primorsko, la 400 de metri de Plaja de Nord Primorsko, la 600 de metri de Plaja Primorsko, la 41 de km de Observtorul de pasari Poda si la 60 de km de Aeroportul

Hotel Belvedere5

Hotelul Belvedere 5* se afla in statiunea Primorsko, la 300 de metri de primarie, la 1 km de Aquapark Primorsko si la 60 de km distanta de Aeroportul Burgas.

Hotel Midia Family Resort3

Midia Family Resort 3* se afla in statiunea Aheloy, la 2,4 km de Plaja South Ravda si la 19 km de Aeroportul Burgas.

Hotel Sunrise River Beach Resort 3

Hotelul Sunrise River Beach Resort 3* se afla la 1,2 km de Plaja Aheloy, la 2,6 km de Balch Sand beach si la 20 de km de Aeroportul Burgas.

Hotel Allia Apartments3

Hotelul Allia Apartments 3* se afla in statiunea Ravda, la 100 de metri de plaja si la 5 minute de centrul statiunii. Aeroportul Burgas este la 20 de km distanta.

Hotel Sunny Fort3

Hotelul Sunny Fort 3* este situat  in staţiunea  Sunny Beach, in apropierea Action AquaPark and Casino Kuban si la 30 de km de Aeroportul Burgas.

Hotel Sunny Day Club3

Hotelul Sunny Day Club 3* este situat în partea de nord a staţiunii Sunny Beach, la numai 100 metri de plaja.

Hotel Rose Village3

Hotelul Rose Village 3* se afla la 100 de metri de plaja din statiunea Sunny Beach si la 15minute de orasul vechi Nessebar.

Hotel Orchid Fort Garden 3

Hotelul Orchid Fort Garden 3* se afla la 1,2 km de plaja din Sunny Beach si la 26,6 km distanta de Aeroportul Burgas.

Hotel Nessebar Fort Club Apartments3

Hotelul Nessebar Fort Club Apartments 3* se află în staţiunea Sunny Beach, la 1 km de plaja.

Hotel Sun City3

Hotelul Sun City 3* se afla la 300 de metri de plaja din Sunny Beach si la 800 de metri de centrul statiunii.

Hotel Korona3

 Hotelul Korona 3* se afla la 100 de metri de plaja din statiunea Sunny Beach.

Hotel Poseidon4

Aparthotel Poseidon 4* se afla la 150 de metri de Marea Neagra, in nordul statiunii Sunny Beach, la 2 km de centrul statiunii si la 6 km de orasul vechi Nessebar.

Hotel Maria Palace Hotel - All Inclusive4

Hotelul Maria Palace Hotel - All Inclusive 4* se află La 1 km de centrul stațiunii Sunny Beach, la 2 km de Action Aquapark si la 27 de km de Aeroportul Burgas.

Hotel Aqua Nevis Hotel & Aqua Park4

Hotelul Aqua Nevis Hotel & Aqua Park 4* se afla la 1 km de plaja, in statiunea Sunny Beach. In apropiere sunt Parcul acvatic Action, Royal Beach Mall și Cazinoul Kuban. Aeroportul Burgas se gase

Hotel Admiral Plaza4

Hotelul Admiral Plaza 4* se află la 100 de metri de plajă și la 10 minute de mers cu mașina de stațiunea de pe litoral Nessebar.

Hotel Imperial Palace5

Hotelul Imperial Palace 5* se afla la 30 de metri de llitoralul statiunii Sunny Beach si la 7 km de centrul vechi al  orasului Nessebar.

Hotel Alexandra 3

Hotelul Alexandra 3* se afla in statiunea Sveti Vlas, la 3,6 km de Aqua Park Atlantida, la 10 minute de Action Aquapark si la 15 minute de mers cu masina de Parcul de distractii Sunny Beach.

Hotel AluaSun Helios Beach - All Inclusive 3

Hotelul AluaSun Helios Beach - All Inclusive 3* se afla in statiunea Obzor, la 100 de metri de plaja centrala, la 1 km de plaja de nord si la 62 de km distanta de Aeroportul Burgas. Hotelul face par

Hotel Moko Beach managed by Grifid – 24 Hours Ultra All Inclusive & Private Beach4

Hotelul Moko Beach managed by Grifid – 24 Hours Ultra All Inclusive & Private Beach 4* este amplasat pe promenada statiunii Nisipurile de Aur, la 19 km de centrul orasului Varna si la 30 de km

Hotel Dolce Vita Sunshine Resort All Inclusive Aquapark & Beach Resort4

Hotelul Dolce Vita Sunshine Resort All Inclusive Aquapark & Beach Resort 4* este amplasat intr-o zona impadurita din statiunea Nisipurile de Aur.

Hotel Continental4

Hotelul Continental 4* se afla in statiunea Nisipurile de Aur, la 700 de metri de plaja statiunii, la 2 km de Plaja Riviera, la 2,3 km de Plaja Nirvana si la 23 de km distanta de Aeroportul Varna.

Hotel White Lagoon5

Hotelul White Lagoon 5* este amplasat la 6 minute de mers pe jos fata de plaja din statiunea Kavarna, la 30 de minute de mers cu masina de Nisipurile de Aur, la 8 km de orasul Balcic, la 15 km de st

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.