Hoteluri Bulgaria

Pentru cautare 'Hoteluri Bulgaria' am gasit 778 rezultate
  • Sorteaza dupa:

Hotel Aquahouse Hotel & Spa 5

Aquahouse Hotel & Spa 5* este situat in statunea Sf. Constantin si Elena, la 50 de metri de plaja si la 8 km de orasul Varna.  

Hotel Onyx3

Hotelul Onyx 3* se afla la 200 de metri de plaja din sudul localitatii Kiten si la 500 de metri de Plaja Altiman.

Hotel Wave Resort5

Hotelul Wave Resort 5* este amplasat la 5 km de centrul statiunii Pomorie,, la 15 km de Autogara Pomorie si la 20 de km de Aeroportul Burgas.

Hotel Nevis Resort & Aqua Park4

Hotelul Nevis Resort & Aqua Park 4* se afla in Sunny Beach, la 1,2 km de Plaja Sveti Vlas-Vest 2.

Hotel Veris 3

Hotelul Veris 3* este situat in statiunea Sunny Beach, la 300 de metri de mare.

Hotel Riva3

Hotelul Riva 3* se afla la 5 minute de mers pe jos de tarmul Marii Negre, in statiunea Sunny Beach, la  800 de metri de Parcul Acvatic Action. Aeroportul Burgas este la 30 de km distanta.

Hotel Elida Family3

Hotelul Elida Family  3* destinat adultilor (+ 18 ani), se află în Bansko, la 500 de metri de centrul orasului si la 700 de metri de stația telecabinei.

Hotel Tarsis Club4

Hotelul Tarsis Club 4* se află la 5 minute de mers pe jos de un mgazin alimentar, la 1,2 km de Parcul Babata, la 10 minute de mers pe jos de plajă si ka 25 de minute de mers cu masina de Aeroportu

Hotel Palazzo4

Hotelul Palazzo 4* este un complex de vacanta din statiunea Sunny Beach, la 5 minute de mers pe jos de tarmul marii si de clublu si zona de divertisment Cacao Beach, la 2 km de Parcul acvatic Nesseb

Hotel Colosseum4

Hotelul Colosseum 4* este situat in centrul statiunii Sunny Beach, la cativa metri de plaja.

Hotel Royal Bay Resort4

Hotelul Royal Bay Resort 4* este amplast langa o plaja de pe tarmul Marii Negre, in districtul Ikantalaka, intre statiunile Albena, Balcic si Kavarna, la 18 km de Rezervaţia naturală Caliacra si l

Hotel Sentido Marea4

Hotelul Sentido Marea 4* se află la câțiva pași de plaja din statiunea Nisipurile de Aur. In apropiere se afla Plaja Nirvana, Parcul Acvatic Aquapolis  și centrul stațiunii,  iar la

Hotel Trinity Residence Bansko4

Hotelul Trinity Residence Bansko 4*este situat la 5 minute de mers pe jos de centrul statiunii Bansko, la 50 de metri de principala strada comerciala, la 10 minute de mers pe jos de telegondola, la 1,

Hotel Ores Boutique5

Hotelul Ores Boutique 5* se afla  la 3 minute de mers pe jos de teleschi, la 1,6 km de Biserica Sf. Treime, la 1,8 km de Municipalitatea Bansko, la 2,6 km de teleschiul Chalin Valog si la 2,9 km

Hotel Regina Maria Apart 3

Hotelul  Regina Maria Apart 3* se afla pe plaja din localitatea Tsarevo, la 9 km de statiunea Lozenets, la 12 km de Ahtopol si la 77 de km distanta de aeroportul din Burgas.

Hotel Arapya del Sol3

Hotelul Arapya del Sol 3* se afla intre localitatile Lozenets si Tsarevo, la 15 km de statiunea Primorsko si la 72 de km de Aeroportul Burgas.

Hotel Princess Residence4

Hotelul Princess Residence 4* inconjurat de vegetatie luxurianta, este amplasat in localitatea Kiten foarte aproape de plaja.

Hotel Kamenec4

Hotelul Kamenec 4* este situat pe plaja din nordul localitatii Kiten, la 3 km de statiunea Primorsko. 

Hotel Oasis Park Apartments4

Hotelul Oasis Park Apartments 4* este situat intr-o zona linistita a complexului hotelier Oasis Resort & Spa din statiunea Lozenets.

Hotel Oasis Apartments4

Hotelul Oasis Apartments 4* se afla la 100 de metri de Plaja Lozenets Oasis, la 1 km de Plaja Hacienda si la 14 minute de emrs pe jos de Plaja Centrala din statiunea Lozenets. Statia de autobuz Lozene

Hotel Oasis Resort & Spa Premium Apartments 4

Hotelul  Oasis Resort & Spa Premium Apartments 4* este situat in Lozenets, in apropierea plajelor Oasis, Hacienda si Central si la 69 de km de Aeroportul Burgas.

Hotel Boutique Maltese Castle4

Hotelul Boutique Maltese Castle 4* este situat pe coasta sudica a Marii Negre, la 2 km de statiunea Lozenets si la 60 de km de Aeroportul Burgas si face parte din luxosul complex hotelier Oasis Resort

Hotel Sienna Premium Retreat5

Hotelul Sienna Premium Retreat 5*  se afla in statiunea Lozenets, la 700 de metri de statia autobuzului spre Lozenets, la 1,4 km de Lozenets Oasis Beach si la 68 de km de Aeroportul Burgas.

Hotel Orios3

Hotelul Orios 3* se afla in statiunea Primorsko, in apropierea plajelor Primorsko Nord,  Primorsko si  a parcului acvatic Aquapark Primorsko, la 59 de km de Aeroportul Burgas.

Hotel Primorsko del Sol 4

Hotelul  Primorsko del Sol 4* se afla in sudul statiunii Primorsko,  la 100 de metri de plaja, la 200 de metri de centru si la 60 de km distanta de aeroportul din Burgas. 

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.