Hotel Sural Saray 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Sural Saray 5* se afla situat la 55 km de aeroportul Antalya, la 9 km de orasul Side si la 2 km de localitatea Colakli, pe malul marii.
Hotelul a fost construit in anul 1994, are o suprafata totala de 110 000 m patrati, ultima renovare a hotelului a avut loc in anul 2010 si este compus dintr-o cladire principala cu 4 nivele (60% din camere au vedere la mare): 248 de camere tip Standard room (max. 2+2 persoane, 32 m patrati), 8 camere tip Suite room cu 1 camera (dormitor spatios, mobila tapisata, max. 4 persoane, 40 m patrati).
Hotelul Sural Saray 5* face parte din lantul Sural, are cel mai frumos spatiu exterior si este recomandat pentru vacante relaxante cu familia de buget economic.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Sural Saray 5* ofera oaspetilor sai un restaurant principal, meniu dietetic, meniu vegetarian, 4 baruri, piscina exterioara, piscina interioara, 2 tobogane (Sural Hotel), cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, sala de conferinte (250 persoane) si
3 terenuri de fotbal (2 - 110x70 m, 100x64 m, pe teritoriul complexului Sural).
Relaxare si sport: Gratuit: baie turceasca, sauna, jacuzzi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, 2 terenuri de tenis cu suprafata dura, tenis de masa, darts, program de animatie, muzica live, discoteca si internet Wi-Fi (in lobby).
Contra cost: masaj, inchirierea echipamentului de tenis, nocturna terenului de tenis, biliard, internet-cafe (Sural Hotel) si sporturi nautice.
Copii: bufet, piscina, loc de joaca si mini-club (4-12 ani, pe teritoriul Sural Hotel).
Plaja este proprie cu nisip si bar pe plaja (gratuit). La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele de plaja sunt oferite gratuit.

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu baie cu cada, uscator de par, Aer Conditionat centralizat, TV, telefon, minibar (apa se suplimenteaza zilnic, gratuit), pardoseala - gresie si balcon. Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 2 ori pe saptamana. 

Masa hotel

All Inclusive.