Hotel Nova Park 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Nova Park 5*  se află la 200 de metri de propria plaja si la 65 km de Aeroportul Antalya. Cele 2 restaurante a la carte servesc preparatei din fructe de mare și kebab turcesc. Centrul de wellness și spa oferă baie turcească, saună, săli de masaj și centru de fitness. Complexul oferă piscină mare  în aer liber, piscină interioară și piscină interioară  separată  pentru femei.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, seif, lift , grădină, terasă la soare, zonă de plajă privată, piscină în aer liber deschisă în sezon, tobogan cu apă, bar, restaurante a la carte şi bufet, snack bar, meniuri cu diete speciale  la cerere, minimarket, zonă pentru fumători, transfer aeroport si serviciu de transfer contra cost, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, ziare, magazine, închirieri auto, camere de familie, camere pentru nefumători, salon de frumuseţe, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, spălătorie, serviciu de călcat, curăţătorie chimică, WiFi gratuit in zone publice, parcare gratuita fara rezervare, schimb valutar, cameră de bagaje, echipament de joacă copii, canale TV pentru copii, spa și centru de wellness, saună, sală de fitness, baie turcească/baie de aburi, masaj, piscină interioară, bibliotecă, karaoke, club de noapte/DJ, animatori, darts, tenis de masă, biliard, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, echitatie, scufundări, windsurfing.

Camere hotel

Toate camerele detin balcoane, aer condiționat, TV cu canale prin satelit, mini frigidere, bai cu uscătoare de păr, articole de toaletă gratuite și cadă sau duș.

Masa hotel

All Inclusive