Hotel Kleopatra Atlas 4*



Descriere hotel

Hotelul Kleopatra Atlas  4* destinat exclusiv adultilor (+ 16 ani) se află în Alanya, la 1,4 km de Turnul Rosu si la 1,6 km de Piata Aataturk din Alanya. Aeroportul Gazipasa este la 46 de km distanta. In apropierea hotelului sunt o serie de obiective turistice foarte frecventate cum ar fi Pestera Damlatas, Muzeul de Arheologie si Parcul acvatic din Alanya.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, WiFi gratuit in zonele publice, aer condiţionat, lift, seif, inchirieri auto, parcare publica gratuita in apropiere fara rezervare, bar, restaurant, terasă la soare, fax/copiator, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, spa și centru de wellness, sauna, masaj, sală de fitness, baie turcească/baie de aburi, piscină în aer liber. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera ofera:  aer condiţionat, mini bar, telefon, seif, balcon,  TV cu ecran plat si canale prin satelit,  serviciu de trezire, baie cu dus, toaleta, uscător de păr, articole de toaletă gratuite. 

Masa hotel