Hotel Whala! Bavaro 4*



Descriere hotel

Hotelul Whala! Bavaro 4* este situat in Punta Cana la 600 de metri de Dolphin Island Park, la 19 km de lagunele cu apa dulce si la 21 de km de portul de agrement Cap Cana. Hotelul ofera  restaurant cu preparate europene si internationale, sala de fitness, zona de plaja privata. Acest hotel apartine lantului hotelier whala!hotels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, parcare publica gratuita fara rezervare, grădină, terasă la soare, zona de plaja privata cu acces direct, bilete la atracții sau spectacole, aer condiţionat, lift, zonă pentru fumători, serviciu de transfer, camere pentru nefumători, camere izolate fonic, cameră cu facilităţi antialergice, magazin de suveniruri/cadouri, minimarket, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, babysitting/servicii pentru copii, WiFi gratuit, bar, snack bar, restaurant, bufet pentru copii, gratar, bar la piscină, spa și centru de wellness, sală de fitness, masaj, piscină infinita in aer liber,  umbrele de plajă, sezlonguri, terapie cu lumină, muzica live, animatori, teren de golf  la maxim 3 km, tenis de masă, snorkelling, scufundări, pescuit, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj. Animalele de companie nu sunt acceptate.   

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: aer condiţionat, balcon, seif, telefon, TV cu ecran plat si canale cu plata/satelit/cablu, izolare fonica, WiFi gratuit, serviciu de trezire, terasa, uscator de rufe, venitilator, frigider, baie cu dus, uscator de par, toaleta, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

All Inclusive.