Hotel VIK Hotel Arena Blanca 4*



Descriere hotel

Complexul VIK Hotel Arena Blanco  4* are in componetena hotelul VIK Arena Blanco 4* si hotelul VIK Cayena Beach 4*, avand o amplasare exceptionala cu vedere la plaja din Bavaro, marginita de palmieri si lunga de cativa kilometri. Hotelul Cayena Beach 4* reprezintă o parte exclusivistă a complexului, concepută pentru cei mai pretenţioşi oaspeți, avand acces la facilităţile hotelului VIK Hotel Arena Blanca 4*.
Aceste hoteluri sunt alegerea perfectă dacă doriţi să petreceţi o vacanţă de neuitat împreună cu partenerul sau familia în atmosfera incomparabilă oferită de Republica Dominicană.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Complexul ofera oaspetilor sai servicii prompte si specialitati variate, adica exact conditiile de baza pentru realizarea unui concediu de vis. Hotelul detine 447 de camere, repartizate in cladiri de 2 etaje.
Aici veti descoperi si un paradis culinar: resturantul principal ofera meniuri bogate sub forma de bufet, iar restaurantul de pe plaja, restaurantul italian si restaurantul international a la carte (anumite vinuri selectate contra cost) completeaza oferta gastronomica. Pe langa cele 3 baruri exista si un Casino (intrarea si bauturile la masa sunt gratuite), un centru fitness & SPA, precum si un internet (contra cost), mini-market, frizerie, casa de schimb valutar si servicii medicale 24h.
In mijlocul gradinii tropicale se afla vasta zona rezervata piscinelor (sezlongurile si prosoapele de baie si de plaja sunt oferite gratuit). Cei mici se vor distra la piscina pentru copii si in mini-clubul cu loc de joaca (4-12 ani).
Contra cost: sporturi nautice motorizate, parasailing, scufundari, biliard, golf in White Sand Golf & Country Club (in fata hotelului), masaje si proceduri in Etra SPA.
Activitati sportive incluse (in limita disponibilitatilor): tenis (cu nocturna - contra cost), tenis de masa, volei pe plaja, gimnastica in apa, aerobic, centru fitness, boccia, echipament snorkeling, scufundari in piscina, windsurf, catamaran (1/2 ora pe saptamana/camera cu capitan) si caiac.



Camere hotel

Camerele Standard sunt aerisite si mobilate modern si dispun de baie cu dus, uscator de par, TV, telefon, aer conditionat, ventilator, minibar (apa inclusa), seif (contra cost) si balcon cu vedere la gradina. Camerele Standard cu vedere la mare au aceleasi dotari ca si camerele Standard, insa aceste pot fi rezervate contra cost.
Camerele Deluxe Garden ofera confort modern si un televizor nou cu ecran plat (televiziune prin cablu).
Camerele Superior Ocean front sunt situate pe plaja si au vedere spectaculoasa la mare, fiind dotate cu un living integrat cu lounge si sofa, plus seif inclus.
Camerele Familiy ofera aceleasi dotari ca si camerele Standard plus o micuta camera cu sofa (rezervare minim: 2 adulti si 2 copii).
Camerele Deluxe Junior Suite se afla in hotelul Cayena Beach 4*, si ofera servicii individualizate intr-o ambianta luxoasa. Camerele dispun de dus, jacuzzi, WC, foehn, aer conditionat, ventilator de tavan, telefon, televizor cu ecran plat (televiziune prin cablu), minibar (cu apa, bauturi racoritoare si bere), seif, filtru de cafea, fier si masa de calcat precum si un living separat cu canapea si balcon cu panorama deosebita spre mare (partial din lateral). Oaspetii hotelului Cayena Beach 4* au la dispozitie si o piscina proprie cu pool bar, room service pana la ora 21.00 si un restaurant suplimentar pe plaja pentru mic dejun si dejun.

Masa hotel

All Inclusive.