Hotel Riu Bambu 5*



Descriere hotel

Hotelul  Riu Bambu 5* din Punta Cana este situat in apropierea terenurilor de golf Punta Blanca, Iberostar si White Sands. Un punct de atractie este  si Clubul de golf Cana Bay aflat in vecinatate. La 20 de km de hotel se afla Aeroportul International Punta Cana.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul   Riu Bambu 5* pune la dispozitia oaspetilor sai o gama variata de dotari si facilitati: receptie deschisa 24 de ore, barbecue, umbrele si sezlonguri pe plaja, biliard, ascensor, coafor, babysitting, cosmetica, schimb valutar, servicii Spa, bar/salon, saltele pe plaja, club pentru copii, curatatorie chimica/spalatorie, magazin de suveniruri, asistenta medicala, club de noapte, parcare gratuita, bar la piscina, majordom, cutie de valori la receptie, piscina pentru copii, plaja proprie, paza, supraveghere copii, tenis, organizare nunti, restaurante, asistenta turistica, internet Wi-Fi.

Camere hotel

Cele 560 de camere ale hotelului sunt dotate cu: Aer Conditionat, mini bar, balcon cu vedere la ocean sau la gradina, internet Wi-Fi contra cost, telefon, TV satelit, baie cu dus/cada, articole de toaleta si uscator de par.

Masa hotel

All Inclusive.