Hotel Impressive Resort & Spa Punta Cana 5*



Descriere hotel

Hotelul Impressive Resort & Spa Punta Cana (ex Amresorts Sunscape Bavaro Beach Punta Cana) 5* a carui deschidere oficiala are loc in decembrie 2016 este amplasat in zona Bavaro din Punta Cana, la 900 de metri de Dolphin Island Park, la 20 de km de apele proaspete ale golfului, la 21 de km de Cape Cana Marina si la 14 km distanta de Aeroportul International Punta Cana. Zona Bavaro este apreciata de turistii indragostiti de sporturile acvatice, de excursii si jocurile inteligentilor delfini. Hotelul apartine lantului hotelier AM Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Impressive Resort & Spa Punta Cana 5* ofera: recepţie deschisă non stop, piscină în aer liber (deschisă tot anul), aer conditionat, bar, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), room service,  snack bar, bancomat, birou de turism, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de  concierge, parcare gratuita fara rezervare, săli de conferinte  şi petreceri, magazine, seif, ziare, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri,  WiFi gratuit, babysitting/servicii pentru copii, spa și centru de wellness, sală de fitness, sporturi nautice, acces imediat la plajă, club pentru copii, animatori, divertisment de seară.

Camere hotel

Cele 452 de camere cu vedere la mare sau la piscina au in dotare aer conditionat, TV cu ecrane plate, acces WiFi gratuit, bai proprii cu dusuri, articole de toaleta gratuite, uscatoare de par.

Masa hotel

All Inclusive.