Hotel Royalton Riviera Cancun 5*



Descriere hotel

Hotelul Royalton Riviera Cancun 5* se află la 30 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internațional Cancun, pe propria plaja. Hotelul cu 840 de camere ofera facilitati de lux si o experienta gastronomica de exceptie. Clubul de noapte cu muzica sa antrenanta si animatorii care ofera spectacole de divertisment asigura buna dispozitie a oaspetilor. Este disponibil si un serviciu de livrare a produselor alimentare. Amatorii de sporturi nautice pot  practica printre altele windsurfing, inot si snorkeling in cele mai bune conditii.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Royalton Riviera Cancun 5* pune la dispozitia oaspetilor sai: room service, livrări de alimente, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, bancomat, serviciu de concierge,  babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, magazine, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, lift, zonă pentru fumători, restaurant, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), pescuit, biliard, windsurfing, snorkeling, sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, zonă de plajă, cazinou, teren de joacă pentru copii, animatori, club de noapte/DJ, club pentru copii, divertisment de seară, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă la soare.

Camere hotel

Suitele luminoase  oferă vedere la  ocean si sunt decorate în stil minimalist. Acestea au cafetiera, TV, articole de toaletă, mini bar, baie complet utilată cu cadă şi detalii din marmură, saltele marca DreamBed, create exclusiv pentru lanţul hotelier Royalton Resorts.  

Masa hotel

All Inclusive.