Hotel Ocean Maya Royale 5*



Descriere hotel

Hotelul Ocean Maya Royale 5* este situat la 6 km de Playa del Carmen, 53 km de Cancun, si 45 km de aeroportul din Cancun. Hotelul este destinat numai adultilor peste 18 ani. Resortul este in prima linie pe Riviera Maya, in inima Caraibelor mexicane.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Ocean Maya Royale 5* le ofera oaspetilor sai: camere de lux pentru luna de miere, camere pentru indragostiti, internet Wi-Fi gratuit in lobby, 2 piscine, terasa cu vedere la mare, inchiriere masini, schimb valutar, parcare privata, mini market si boutique, room service, spalatorie, restaurant bufet, restaurant italian a la carte, snack bar la piscina, restaurant oriental a la carte, cafenea, lobby bar, bar Fresco specializat in fructe si sucuri tropicale, bar la piscina si aqua lounge, centru de scufundari (contra cost), centru de infrumusetare, coafor, sauna (cost suplimentar), jacuzzi, gimnastica, zona de relaxare.

Camere hotel

Hotelul are camere spatioase si confortabile dotate cu: paturi King size sau Queen size, sofale (single sau duble) in camerele cu paturi King size, balcon sau terasa, TV LCD cu canale internationale si plata, minibar (aprovizionat zilnic cu apa gratuit, bere si bauturi racoritoare), fier de calcat, Aer Conditionat, telefon, seif gratuit, umbrela.

Masa hotel

All inclusive