Hotel Grand Oasis Cancun 5*



Descriere hotel

Hotelul Grand Oasis Cancun 5* este un complex de agrement  situat pe o plajă privată,  la 20 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Cancun.  În apropiere se afla magazine, discoteci şi restaurante, precum şi o plajă întinsă cu nisip. Exista o varietate uimitoare de opțiuni de luat masa, in cele 21 de restaurante, inclusiv cu specific mexican și mediteranean, bufet internațional și bar de sushi. Intre cele 21 de baruri sunt baruri pe plajă și la piscină, lounge-uri elegante și un club de noapte. Personalul hotelier va consiliaza in planificarea diferitelor activitati si excursii. Centrul oraşului Cancun se află la 15 km. Hotelul amplasat in cadrul unei frumoase gradini tropicale are 736 de camere si apartine lantului hotelier Oasis Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Grand Oasis Cancun 5* isi intampina oaspetii cu urmatoarele facilitati: piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină,  terasă la soare, teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), biliard, scufundări, snorkeling, sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, zonă de plajă, animatori, club de noapte/DJ, restaurant, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, room service, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vânzare bilete, cameră de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră,  Wi-Fi contra cost (20 USD/zi) in zonele publice si in camerele hotelului, parcare gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Toate camerele sunt elegante şi au balcon cu vedere splendida la grădina sau la ocean, Aer Condiţionat, mini bar şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu.

Masa hotel

All Inclusive.