Hotel Aspira Beach Club 4*



Descriere hotel

Hotelul  Aspira Beach Club 4* se afla pe Playa del Carmen, la 400 de metri de Julio Square 28, la 900 de metri de statia de autobuz ADO International, la 1,1 km de terminalul maritim si la 20 de km de Aeroportul International Cozumel.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, camera de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, WiFi gratuit, aer condiţionat, serviciu de transfer, seif, suită nupţială, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, zonă pentru fumători, gradina, terasa la soare, parcare pe stradă, centru de afaceri, săli de conferinte şi petreceri, bar, snack bar, restaurant, meniu pentru copii, menaj zilnic, spalatorie, serviciu de calcat, piscină în aer liber, umbrele de plaja, sezlonguri, solar. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare suita detine: aer condiţionat, seif, balcon, birou, zona de relaxare, ventilator, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin cablu, canapea extensibila, izolare fonica, serviciu de trezire, plasa de tantari, uscător de haine, terasa, fier de calcat, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Fara masa.